• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Veze za kabele, obujmice i trake za cijevi

Veze za kabele, obujmice i trake za cijevi su neophodni dodaci koji su korisni kako kod kuće tako i u vrtu. Pogodni su za različite svrhe, poput spajanja vrtnih crijeva i vezivanja biljaka za potpore. Ovi proizvodi su izuzetno izdržljivi i otporni čak i na najteže vremenske uvjete - u našoj internetskoj trgovini pronaći ćete širok izbor raznovrsnih veza za kabele, obujmica i traka. Sve ove proizvode smo skupili u ovom posebnom odjeljku - samo nam recite što vam treba!

Ako tražite veze za kabele, nudimo ih u različitim veličinama. Odaberite obujmice za crijeva veličine 10-16 mm, 13-14 mm, 16-25 mm ili 32-50 mm - naši proizvodi su izrađeni od pocinčanog čelika, što osigurava njihovu gotovo neuništivost. Trebate li fleksibilne trake pogodne za potporu biljkama? Naručite elastične samoblokirajuće trake u mješovitim veličinama 13/17/22,5 cm, idealne za oslonac mladim stablima. Materijal koji se koristi u njihovoj proizvodnji zadržava oblik kako pri visokim tako i pri niskim temperaturama, ostajući fleksibilan i otporan na oštećenja. Također možete pričvrstiti sadnice na potporu pomoću naših obujmica za stabla, grmlje i druge vrtnine (ovaj proizvod nudimo u različitim veličinama) ili istražite široku traku za stabla / traku veličine 40 x 2,5 cm s kopčom i čičak zatvaračem, koja je meka, ali snažna i lako se podešava. Ako tražite zaista ekonomično rješenje, razmislite o kupnji mekanog izoliranog vrtnog žice, jeftinog, ali izdržljivog i ponovno upotrebljivog proizvoda. Također nudimo elegantne i sofisticirane obujmice za lončanice, uključujući obujmice za orhideje, obujmice za biljke i zidno montirane obujmice za penjačke biljke. Ovi proizvodi vam pomažu održavati uređenost unutarnjih i balkonskih biljaka te ih oblikovati prema svojim potrebama.

Potičemo vas da naručite visokokvalitetne veze za kabele, obujmice i trake po konkurentnim cijenama. Vrlo je preporučljivo da ih uvijek imate pri ruci. Ne oklijevajte iskoristiti našu BESPLATNU dostavu i upotpuniti svoj komplet vrtlarstva. Želimo vam ugodno iskustvo u kupovini!

1.88