• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme kadulje

Otkrijte čuda Salvije u našoj vrtnoj trgovini, gdje nudimo pažljivo odabrani izbor sjemenki Salvije. Naš asortiman uključuje kako vrtnu kadulju tako i običnu kadulju, poznate po svojim ljekovitim i kulinarskim primjenama. Možete biti sigurni da sjemenke koje nudimo su visoke kvalitete i pokazuju dobru klijavost, budući da dolaze samo od provjerenih izvora. To osigurava uspješno uzgoj, naravno, uz pridržavanje preporučenih uvjeta za rast i odgovarajućih mjera njege.

Vrtna kadulja je svestrana ljekovita biljka s mnogim prednostima. Posjeduje protuupalna, adstrigentna, blaga antifungalna i antitusička svojstva. Bez obzira tražite li olakšanje za probavne smetnje, sniženje visokog krvnog tlaka ili tretman sporo cijele rane, kadulja će vam pomoći. Osim ljekovite upotrebe, kadulja je kulinarsko uživanje, dodajući dubinu i aromu juhama, umacima i raznim drugim jelima. Međutim, umjerenost je ključna; eterično ulje iz listova kadulje može biti gorak i dominirati okusom jela ako se koristi previše.

Obična kadulja, s druge strane, popularan je izbor za začinjavanje alkoholnih pića poput piva i vina. Kada se osuši, služi kao mirisni začin za mnoge mesne i vegetarijanske obroke. Također se dodaje sapunima i parfemima.

Ne propustite priliku obogatiti svoj vrt ovom svestranom biljkom. Naručite svoje sjeme kadulje danas i uživajte u brojnim prednostima koje pruža, od ljekovitih primjena do kulinarskih avantura. To je savršen dodatak svakom cvjetnom krevetu koji imate na umu.