Kod kuće

Naša internetska trgovina nudi širok raspon dodataka koji se dokazuju kao korisni kod kuće. Osvrnite se oko sebe i provjerite što vam može trebati. Proizvode potrebne za svakodnevne obaveze i zadatke kupit ćete u našoj trgovini.

Potrebni su praktični organizatori kako bi održali red i održavali nered. Pregledajte potkategoriju Košare, spremnici i kutije, gdje vas očekuju estetske kutije, sklopive košare i spremnici raznih veličina, sa i bez poklopca i umivaonika. Također nudimo i košare za rublje (uključujući veličinu XXL). Funkcionalne kante za smeće - bez obzira trebate li spremnik za otpad za kuhinju, kupaonicu ili ured - ne možete propustiti našu ponudu. Ovdje ćete pronaći kantu koja će odgovarati vašim potrebama - pogledajte 10-litarsku kantu za smeće Swantje s rotirajućim poklopcem i veliku 50-litarsku Rasmus kantu za smeće s nagibnim poklopcem. Naši povoljni i praktični ormarići, ladice i organizatori, kao što su kutije za alat Caliber i kutije s alatima Multicase Carge s ladicama, posebno se preporučuju svim samim majstorima i ženama. Mali predmeti, kao što su vijci, čavli, gumene trake, šivački i ručni pribor, mogu se pohraniti u posebne vrećice koje su dostupne u odjeljku za ponovno zatvaranje patentnih vrećica (dostupne su u širokom rasponu veličina, od 40 x 60 mm do 300 x 400 mm). Radovi na opremanju i izgradnji mogu zahtijevati upotrebu vrpci i vrpci, a garantiramo konkurentne cijene pamuka, konoplje, polipropilena, sisačkih vrpci, kao i vrpce i vodove od drugih trajnih materijala. Trebate li kantu za krpe ili vrtu? Naručite je u našoj trgovini - na zalihi imamo kante s količinama od 5 do 20 litara. U našoj internetskoj trgovini također ćete pronaći velike, čvrste kanistere i sredstva za čišćenje - antibakterijske gelove, sredstva za čišćenje prašine i tvari za uklanjanje čađe. Zahvaljujući tim proizvodima održavanje reda i čistoće u vašem kućanstvu postat će mnogo lakši. Ne zaboravite posjetiti odjeljak Sprouters. Ako želite voditi zdrav način života, jednostavno ne možete propustiti klice koje su bogate vitaminima iz vaše kuhinje. U našoj trgovini ćete pronaći najbolje posude za uzgoj klica. Također nudimo i druge korisne dodatke za kućanstvo, poput mreža protiv komaraca i ekrana protiv insekata, termometra i meteoroloških stanica, lopata za otpad i ugljena te mnogih drugih proizvoda. Preporučujemo vam da pregledate naše podkategorije. Pronaći ćete obilje praktičnih rješenja koja će olakšati kućanske poslove!

Iskoristite konkurentne cijene opreme za kućanstvo. Uložite u najvišu kvalitetu i kupujte na mreži bez napuštanja kuće i nošenja teških vreća za kupovinu. Brinemo za vašu udobnost - uvjerite se sami, koliko možete dobiti s nama!

15.20 kn