• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Kod kuće

Naša internetska trgovina nudi širok izbor dodataka koji će vam koristiti kod kuće. Pogledajte oko sebe i provjerite što vam može zatrebati. U našoj trgovini možete pronaći proizvode potrebne za svakodnevne poslove i zadatke po izvrsnim cijenama.

Praktični organizatori su potrebni kako bi održali red i smanjili nered kod kuće. Pregledajte podkategoriju "Košare, spremnici i kutije", gdje vas očekuju estetski spremnici, preklopni koševi, spremnici za pohranu različitih veličina, s ili bez pokrova, te umivaonici. Također nudimo košare za rublje, uključujući i opciju XXL veličine. Funkcionalne kante za smeće su neophodne, bez obzira trebate li kantu za smeće za kuhinju, kupaonicu ili ured. Sigurno ćete pronaći kantu koja odgovara vašim potrebama, kao što je 10-litarska kanta za smeće Swantje s okretnim poklopcem i velika 50-litarska kanta za smeće Rasmus s poklopcem koji se naginje. Naše pristupačne i praktične kutije za alat, ladice i organizatori, kao što su kutije za alat Caliber i kutije za alat Multicase Cargo s ladicama, posebno su preporučljive za sve zaljubljenike u samostalne projekte. Male stavke poput vijaka, čavala, elastičnih traka, pribora za šivanje i ručnih radova mogu se uredno pohraniti u posebnim vrećicama koje su dostupne u odjeljku "Vreće s patentnim zatvaračem", a nude širok izbor veličina, od 40 x 60 mm do 300 x 400 mm. Čišćenje i radovi na gradnji mogu zahtijevati korištenje konopaca i užadi, a mi jamčimo konkurentne cijene konopa od pamuka, konoplje, polipropilena, sisalnih užadi, kao i užadi i konopa izrađenih od drugih izdržljivih materijala. Trebate mop ili kantu za vrt? Naručite jednu u našoj trgovini, gdje imamo kante kapaciteta od 5 do 20 litara na zalihi. Također ćete pronaći velike i čvrste spremnike i sredstva za čišćenje, uključujući antibakterijske gele, sredstva za čišćenje kanti za smeće i tvari za uklanjanje čađi, u našoj internetskoj trgovini. Zahvaljujući tim proizvodima, održavanje reda i čistoće u vašem domaćinstvu postat će mnogo jednostavnije. Ne zaboravite posjetiti odjeljak "Klijači". Ako težite zdravom načinu života, ne smijete propustiti klice bogate vitaminima koje možete uzgajati u vlastitoj kuhinji. Pronaći ćete najbolje posude za uzgoj klica u našem dućanu. Osim toga, nudimo i druge korisne dodatke za domaćinstvo, poput mreža protiv komaraca, mreža protiv insekata, termometara i meteoroloških stanica, metli i lopata za ugljen te mnoge druge proizvode. Potičemo vas da istražite naše podkategorije. Naći ćete mnogo praktičnih rješenja koja će olakšati kućanske poslove!

Iskoristite konkurentne cijene dodataka za kuću. Investirajte u najvišu kvalitetu i kupujte putem interneta, ne napuštajući svoj dom i ne noseći teške vreće za kupovinu. Brinemo o vašem komforu - uvjerite se sami koliko možete profitirati kupovinom kod nas!

Mala klica - spremnik za uzgoj klica - -40%
2.99 4.98
Promocija završava
Veliki klijač - spremnik za uzgoj klica - -40%
4.49 7.48
Promocija završava
0.56
1.04
1.08
1.16
1.23