• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Dodaci za orhideje

Osigurajte da vaše orhideje ostanu zdrave i prekrasno predstavljene uz pomoć našeg širokog izbora dodataka za orhideje, dostupnih u našoj online vrtnoj trgovini. Budući da su orhideje, sa svojim očaravajućim istočnjačkim šarmom, među najomiljenijim kućnim biljkama, stvorili smo poseban odjelak gdje ćete pronaći apsolutno sve što vam treba kako biste očuvali prekrasan izgled vaših primjeraka orhideja.

Pogledajte naše prozirne pokrovčiće za orhideje u raznim bojama. Možete birati između dekorativnih četvrtastih i okruglih spremnika, bez obzira jesu li sjajni ili mat. Također odaberite odgovarajuće potpore s privlačnim oblicima i praktičnim kopčama ili stezaljkama, i čarobna kompozicija bit će spremna u trenu. Također nudimo supstrat i gnojiva za orhideje u obliku dugotrajnih štapića, gela s praktičnim aplikatorima, prskalice za listove i čak jednostavne vlažne maramice koje su lako upotrebljive.

Možete kod nas nabaviti proizvode poznate po visokoj kvaliteti i koji nose oznake najboljih brandova u industriji skrbi o ukrasnim biljkama, uključujući Agrecol, Compo, Florovit i Zielony Dom. Iskoristite naše iznimno konkurentne cijene! Naša online vrtna trgovina tu je kako bi vam pomogla postići izvrsne rezultate u uzgoju ovih predivnih orhideja. S našim dodacima za orhideje čak će i najizbirljiviji primjerci rasti zdravo i cvjetati elegantno. Provjerite sami!