• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sadnice eremurusa, Eremurus

Poglobite se v našo kategorijo Sadike Eremurus! Tukaj boste našli izjemne rastline Eremurus, znane tudi kot Puščavske sveče. Te zanimive rastline se ponašajo z impresivnimi cvetovi in orientalsko lepoto, ki pritegne vsak pogled. Če ste ljubitelj unikatnih primerkov, bo naša ponudba v kategoriji Sadike Eremurus zagotovo pritegnila vašo pozornost.

Te rastline krasijo puhasti repi cvetov, sestavljeni iz majhnih zvezdastih cvetov, ki lahko v vrtu segajo v višino do 2 metrov! Njihova topla barvna paleta v odtenkih zlata, oranže, lososa in bele čudovito dopolnjuje cvetlične gredice od pozne pomladi do poletja.

Pred vami je naš asortiman, ki vključuje veliko lepih sort Eremurus. Vi odločate o barvi in višini cvetov vaše izbrane rastline. Zakaj ne bi naročili nekaj sadik te veličastne rastline in videli neverjeten učinek, ki ga ponujajo?

Tako očarljiva rastlina si zasluži posebno mesto. Nekaj visokih cvetov, postavljenih v sredi sončne gredice, izgleda najbolje. Prav tako so primerni za trato, v družbi drugih rastlin, ki poudarjajo njihovo prefinjeno obliko. Fenomenalno izgledajo ob živih mejah in na skritih mestih pod stavbami.

Pri sajenju Eremurus morate upoštevati tudi specifične zahteve rastline, ki vključujejo zelo prepustno in dobro odcejeno zemljo. Prav tako ne prenašajo sence.

Naša spletna vrtnarska trgovina zagotavlja najvišjo kakovost ponujenih sadik. Vabimo vas, da oddate naročila. Ugodne možnosti dostave in privlačne cene so naše prednosti!

Eremurus, Mix Lilies Lilies - veliko pakiranje! - 10 kom - -40%
51.27 85.45
Promocija završava
Rasprodano
-40%
51.27 85.45
Promocija završava
Rasprodano
-40%
52.47 87.45
Promocija završava
Rasprodano
Eremurus, Mix Lilies Lilies - XL pakiranje - 50 kom - -40%
242.87 404.78
Promocija završava
Rasprodano
-40%
242.87 404.78
Promocija završava
Rasprodano
-40%
248.54 414.23
Promocija završava
Rasprodano