• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sadnice žednjaka, Sedum

Sadnice žednjaka, Sedum, naša su privlačna ponuda za one s istančanim ukusom! Tražite li vječno zelenu biljku za zahtjevne zadatke koja ne strahuje jake mrazeve? Želite li otporne trajnice u svom vrtu koje će rasti i cvjetati čak i na suhim mjestima i lošem tlu? Ili ste možda zaljubljenik u sukulente i žao vam je što ne možete posaditi debelo drveće poput Crassula u svom vrtu? Ne brinite, sadnice žednjaka, Sedum, sigurno vas neće razočarati!

Naš izbor uključuje posebno popularne vrste u poljskim vrtovima, kao što su snažni i impresivni Karpati žednjak (Sedum telephium) i ukrasni žednjak (Sedum spectabile). Lako se uzgajaju, dugotrajni su i estetski privlačni, ove sadnice žednjaka, Sedum, imaju ukrasne vrijednosti koje mogu oduševiti svakog vrtlara. Istražite kolekciju naše online trgovine za vrtlarstvo i otkrijte najzanimljivije sorte!

Za vrtlare koji traže niskorastuće biljke za obrobe i pokrivanje velikih površina kamenih vrtova, preporučujemo sadnice žednjaka, Sedum, Vera Jameson i Diamond Edge. Ove sorte oduševit će vas prekrasnom ružičastom bojom cvjetova i jedinstvenim dekorativnim lišćem. Stavite ih uz šareni Sedum Rainbow Xenox i dobit ćete fantastičan prikaz vrijedan fotografiranja!

Za one koji traže više vrsta prikladnih za trajnice, planinske vrtove ili pozadinu jesenskih cvjetnih gredica, zaljubit ćete se u sadnice žednjaka, Sedum, poput Jose Aubergine, Munstead Dark Red i Purple Emperor. Upečatljive boje njihovih cvjetova neće osvojiti samo vaše srce, već će i promijeniti estetiku vaših vrtnih aranžmana! Malo nježnosti također će biti korisno - šarm bijelih, pahuljastih cvatova žednjaka, Sedum, Stardust i nježna roza boja bujnog žednjaka, Sedum Carl, ublažit će smjelu paletu boja. No privlačnost sadnica žednjaka, Sedum, ne zaustavlja se ovdje! Provjerite i druge zanimljive sadnice žednjaka, Sedum, dostupne u našoj trgovini.

Izaberite kvalitetu s našim robustnim, zdravim i odabranim materijalom za sadnju prvog razreda. Nabavljamo ga od redovitih i pouzdanih dobavljača. U našoj online trgovini za vrtlarenje možete kupiti sadnice biljaka proizvedene u Nizozemskoj, iz poznatih rasadnika. Pažljivo smo odabrali materijal za prodaju - sadnice žednjaka, Sedum, koje nudimo su velike, dobro ukorijenjene i jake. Njihovo zdravlje i vitalnost jamče obilan cvat od prvih godina uzgoja. Pozivamo vas da istražite, odaberete i uživate u uspješnoj kupovini kod nas!