• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Lukovice puškinija, Puschkinia

Otkrijte šarm lukovica puškinija u našoj online trgovini za vrtlarstvo. Puškinija je izvanredan dodatak vašem proljetnom cvjetnjaku, sastavljen od ranih cvjetajućih lukovica. Ova vrsta nije samo prekrasna, već je i izuzetno jednostavna za održavanje, što je čini savršenim izborom za svaki vrt.

Nježni cvjetovi ove čarobne lukovice počinju se pojavljivati već u prvim mjesecima proljeća. Najbolje je saditi male lukovice na sunčanim mjestima, jer tamo najbolje rastu. Poželjno je da tlo bude dobro drenirano i s neutralnim pH-vrijednostima. Skupine cvjetova promjera oko 10 cm, sa šest latica i dekorativnom tamnijom crtom u sredini, cvatu čak i pri vrlo niskim temperaturama. To je iznimna značajka ove vrste.

Lukovice puškinija izvrsne su za sadnju duž rubova cvjetnjaka, u malim posudama ili u vrtovima s kamenjem. Njihova ljepota doista dolazi do izražaja kada se miješaju s malim tulipanima. Puškinija je također savršena za prirodno uređenje vrta. Možete ih saditi blizu drveća, ispred grmlja ili na vašem travnjaku, gdje stvaraju cvjetnu podlogu. Također se dobro snalaze kao lončanice.

Pozivamo vas da istražite naš širok izbor lukovica puškinija. Ova izvanredna biljka s iznimnim prilagodljivim sposobnostima zaslužuje mjesto u svakom vrtu.

U našoj online trgovini nudimo stotine fascinantnih biljaka po vrlo povoljnim cijenama. Zahvaljujući našim visokokvalitetnim proizvodima i brzoj dostavi na adresu koju navedete, vaš će vrt ponovno zablistati u svojoj punoj ljepoti. Potičemo vas da kupujete kod nas, gdje možete otkriti šarm lukovica puškinija. Ne oklijevajte, nabavite lukovice puškinija odmah!