• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za tuje

Gnojiva za tisuće omogućuju vam osigurati vitalnost, zdravlje i živahnu boju vaših vazda-zelenih stabala. Tise, također poznate kao životna stabla, dolaze u izuzetno raznolikom rasponu sorti, sve dijeleći jednu zajedničku karakteristiku: specifične prehrambene potrebe koje se mogu zadovoljiti našim profesionalnim proizvodima dizajniranim za ove jedinstvene četinjače. Naša trgovina nudi širok izbor gnojiva za tise od priznatih brendova po konkurentnim cijenama. Otkrijte naš premium izbor u nastavku!

Naše ciljano gnojivo za tise s mikronutrijentima, koje sprečava smeđenje iglica i ljuskica, dostupno je u različitim veličinama. Odaberite ono koje odgovara broju tisa u vašem vrtu, ne brinući se o prevelikim troškovima. Florovitovo "100 dana" gnojivo za tise još je jedan popularan izbor. Ovo jednostavno za korištenje granulirano gnojivo za biljke ima posebnu formulu za produženu učinkovitost. Za one koji preferiraju trenutne rezultate, nudimo tekuće listno gnojivo "Zielony Dom" za tise u spremnoj zalijevajućoj konzervi. Ovo koncentrirano hitno gnojivo idealno je za revitalizaciju slabih i bolesnih stabala. Samo pričvrstite konzervu za zalijevanje na svoju vrtnu cijev i zalijte svoje biljke kako biste im pružili esencijalne hranjive tvari. Kako biste dodatno zaštitili vaše vazda-zelene, počnite koristiti Jesensko gnojivo za četinjače tvrtke Target na kraju ljeta. Ovaj proizvod poboljšava otpornost na mraz i smrznutost vaših tisa, pripremajući ih za zimu i smanjujući rizik od smrzavanja. Otkrijte naš raspon sada!

Pozivamo vas da pregledate izbor u našoj trgovini. Uživajte u brzoj i praktičnoj kupovini s jamstvom zadovoljstva i iskoristite naše atraktivne cijene!