• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Lukovice proljetne zvijezde, Ipheion

Nježne i mirisne - ovi opisi najbolje dočaravaju suštinu prekrasnih Ipheiona. U odjeljku s lukovicama ovih očaravajućih cvjetova, pronaći ćete prave vrtnarske dragulje. Dodat će malo raznolikosti vašim proljetno cvjetajućim gredicama s lukovicama. Provjerite našu ponudu, odaberite paket ovih malih lukovica, a zadovoljstvo uzgoja ovih cvjetova bit će doista zadovoljavajuće. Jamčimo visoku kvalitetu lukovica i sadnica po pristupačnim cijenama. Zavirite u detaljne opise i stvorite svoj sanjski vrt.

Porijeklom iz Južne Afrike, Ipheioni su lukovičaste višegodišnje biljke koje zaslužuju širu pažnju. Lako ih je uzgajati, a njihovi grozdovi mogu ostati gotovo bez održavanja mnogo godina. Procvjetat će sjajno ako im se osigura humusno bogato tlo, po mogućnosti lagano kiselkasto pH. Položaj treba biti dobro osvijetljen i sunčan. Sadnja Ipheiona najbolje se obavlja u jesen, idealno u rujnu i studenom, kako bi procvjetali u proljeće.

Male lukovice skrivaju nevjerojatno šarmantne cvjetove u sebi. Rastu u grozdovima, podižući vitke stabljike s cvjetovima u obliku zvijezda. Paleta boja temelji se na nijansama plave, pastelno ružičaste i bijele - sve su dostupne u našoj trgovini. Njihov nevin izgled naglašava slatkast miris s primjetnom notom meda. Tijekom ljeta, praktički nestaju iz vrtnog krajolika dok ulaze u mirovanje, ali se lako bude u proljeće. Ipheioni su cvjetovi koji ne zahtijevaju kompliciranu njegu. Samo ih treba zaštititi od zimskih hladnoća kako bi se izbjeglo smrzavanje.

Vrsta Ipheiona idealno se uklapa u rubove vrta, niske cvjetne gredice i vrtne gredice. Izvrsni su za prirodno uređenje vrta i uzgoj u posudama. Stvaraju spektakularne prikaze na suhim područjima uz zidove zgrada.

Istražite našu ponudu lukovica Ipheiona i dopustite da vas očaraju ove šarmantne biljke. Dopustite si da vas zavedu prekrasni cvjetovi po iznimno povoljnim cijenama. Pogledajte koliko zanimljivih sorti čeka vaš odabir!

1.20 2.00
Promocija završava
Rasprodano
-40%
3.55 5.92
Promocija završava
Rasprodano
Ipheion - proljetna zvjezdana - izbor četiri vrste cvjetnica - 40 kom - -40%
10.77 17.96
Promocija završava
Rasprodano
-40%
24.15 40.24
Promocija završava
Rasprodano
-40%
33.75 56.24
Promocija završava
Rasprodano
-40%
123.26 205.43
Promocija završava
Rasprodano
-40%
159.84 266.40
Promocija završava
Rasprodano