• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme ukrasnih trava

Ako razmišljate o stvaranju prirodnog vrta, jednostavno morate istražiti našu kategoriju Sjeme ukrasnih trava. Ove biljke su neophodan element za svaki vrt prostor osmišljen u prirodnom stilu. Naša ponuda uključuje širok raspon vrsta ukrasnih trava, kao što su korejski uksae (kineska srebrna trava), pampas trava, esparto trava, velika podrhtavajuća trava i kanarska trava. Ove trave ne služe samo kao očaravajući ukrasi, već su također izvrsni dodaci suhim cvjetnim aranžmanima.

Pampas trava je jedan od najpopularnijih izbora u našoj kategoriji Sjeme ukrasnih trava. Ova trava može narasti prilično visoko, do čak 2 metra. U jesen ćete biti oduševljeni njezinim predivnim, gustim, bijelim, kremastim ili ružičastim cvatovima koji se pojavljuju na vrhovima ovih visokih biljaka. Oni su idealni za pozadinu cvjetnih gredica ili kao elegantni naglasci pokraj vodenih bazena. Ako vas zanima stvaranje kamenog vrta, sorte poput plave vlasulje, metličine i zlatnog pasjeg repa najbolje će odgovarati vašim potrebama. Ove trave formiraju niže busene i predivno se usklađuju s drugim ukrasnim biljkama. Zecji rep i kanarska trava su također izvrsni izbori, jer izgledaju fantastično u svježim i suhim cvjetnim aranžmanima, a prirodno se uklapaju u prirodne vrtne postavke.

Sva sjemena ukrasnih trava u našoj ponudi udovoljavaju najvišim standardima kvalitete i pokazuju izvrsnu sposobnost klijanja, jer dolaze isključivo od renomiranih proizvođača. Ne vjerujte nam samo na riječ—odaberite svoju omiljenu sortu i uvjerite se sami! Ove trave su relativno jednostavne za uzgoj, ne zahtijevaju posebne uvjete i trebaju minimalnu njegu. One će i dalje uljepšavati vaš vrt čak i kada većina drugih biljaka već uvene.