• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme crnjika

Otkrijte ljepotu i svestranost Sjeme crnjika u našoj internetskoj trgovini. Nudimo tri izvanredne vrste: crni kim, djevojka u magli i žuti kopar. Sjeme koje prodajemo je najviše kvalitete i pokazuje izvrsnu sposobnost klijanja, jer dolazi isključivo od renomiranih proizvođača.

Crni kim (Nigella sativa) nije samo biljka, već i izvanredan začin. Njegove ukusne sjemenke, koje dijele profil okusa s muškatnim oraščićem, savršene su za obogaćivanje peciva i raznih drugih jela. Osim toga, iz ovih sjemenki možete uzgojiti klice za ukusni i hranjivi međuobrok. Prepoznat po svojim brojnim zdravstvenim prednostima, crni kim je pokazao antifungalna, antibakterijska, antivirusna i antikancerogena svojstva. Također je poznato da poboljšava stanje vaše kože i kose i pruža značajno olakšanje onima koji pate od astme i alergija.

Djevojka u magli je očaravajuća ukrasna biljka, savršena za uljepšavanje bilo kojeg ljetnog cvjetnog kreveta. Ova nisko rastuća biljka proizvodi cvjetove u nijansama bijele, ružičaste ili plave boje, koji s vremenom prelaze u dekorativne voćne kapsule kako ljeto blijedi. Laka za uzgoj, djevojka u magli je idealna za svježe i sušene cvjetne aranžmane i odličan je izbor za vrtlare svih razina vještina.

Da ne bude zasjenjena, žuti kopar je još jedna izvrsna ukrasna biljka. Proizvodi živahne žute cvjetove koji s vremenom prelaze u voćne kapsule, osiguravajući njezin dekorativni izgled sve do kasne jeseni. Također je savršen kandidat za sušene cvjetne aranžmane.

Ne propustite priliku da u svoj vrt unesete ove prekrasne i korisne vrste crnjika. Naručite sada i uživajte u njihovim brojnim prednostima!