• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme grbica

Naša vrtna trgovina s ponosom nudi Sjeme grbica, nezaobilazan dodatak vašim uskrsnim dekoracijama. Budite uvjereni, sjemenke dostupne u našoj trgovini dolaze od pouzdanih dobavljača visoke kvalitete.

Sjeme grbica daje izuzetno hranjivu biljku bogatu esencijalnim vitaminima kao što su C i K, kao i mineralima i esencijalnim uljima. Odlično djeluje na kožu i nokte. Zahvaljujući visokom sadržaju vitamina K, grbica pomaže očuvanju gustoće kostiju smanjujući gubitak kalcija, te potpomaže zdravom funkcioniranju bubrega i gušterače. Osim toga, odličan je stimulans apetita, savršen za poticanje izbirljivih jelača na jelo.

Ne oklijevajte—naručite svoje Sjeme grbica danas! Ova je biljka korisna tijekom cijele godine, ne samo za Uskrs. Njezin uzgoj je toliko jednostavan da čak i djeca mogu lako uzgajati izdanke grbica. Samo namočite sjeme na kratko u vodi, a zatim ga premjestite na vlažni pamuk ili celuloznu tkaninu. Jestivi izdanci bit će spremni za uživanje za samo 8 do 10 dana. Ti izdanci su svestran dodatak raznim jelima, posebno onima na bazi mliječnih proizvoda. Da biste olakšali uzgoj grbica, razmislite o korištenju posebnog klijača. Ovu predivnu biljku možete uzgajati i u vrtu na prethodno pripremljenom tlu. Djelujte sada i uživajte u mnogim prednostima Sjeme grbica, pružajući vam ukusan, zdrav i estetski ugodan zalogaj u najkraćem mogućem roku!