• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Materijali za sanitarnu higijenu

U kategoriji "Sanitarni higijenski materijali" sakupili smo bitne radne sigurnosne potrepštine, sredstva za čišćenje u kućanstvu, čistače vrtnog alata te specijalizirane proizvode za kompostne boksove, septičke jame i kante za otpatke. Osigurajte najbolju njegu za svoj dom i njegovo okruženje!

Tražite rješenja za vašu septičku jamu ili postrojenje za pročišćavanje otpadnih voda? Želite eliminirati uporne mirise? Izaberite naše pouzdane aktivatore i tablete za septičke jame. Pogledajte ekonomični i brzodjelujući EXPEL Bio-aktivator za septičke jame i postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda, kao i tablete Bros – Microbec Ultra – za septičke jame, oba dostupna po nevjerojatnim cijenama. Trebate veće količine? Odaberite 1 kg Target čistač za septičke jame i postrojenja za pročišćavanje kućnih otpadnih voda. Za zaštitnu opremu, istražite podkategoriju zaštitnih maski za lice. Tamo ćete pronaći pristupačnu i učinkovitu polu-masku Agrecol Filter koja osigurava zaštitu vašeg dišnog sustava. Naša online trgovina s ponosom predstavlja čvrste Resiste zaštitne naočale s polikarbonatnim lećama i Galardo polikarbonatne naočale za zaštitu od prskanja. Opremite se za siguran i udoban rad! Također preporučujemo Agrecol kalijev sapun u bocama od 500 ml - ultimativno sredstvo za čišćenje vrtnog alata, lonaca i lišća biljaka. S našim asortimanom iz kategorije "Sanitarni higijenski materijali", cjelovita njega vašeg vrta nikada nije bila jednostavnija!

Ne čekajte, iskoristite naše nevjerojatno konkurentske cijene! Naručite aktivatore za septičke jame, sredstva za čišćenje, maske za lice i još mnogo toga za pouzdanu, brzu dostavu na kućnu adresu iz naše online vrtnarske trgovine. Ne propustite ovu priliku – naša vrtna trgovina ima sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pregledajte našu ponudu danas!

4.46