• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Palisade i ograde

Palisade i ograde ne samo da prekrasno dopunjavaju vaše vrtne aranžmane, već pružaju i izvanrednu funkcionalnost. Bilo da vam je potrebno da razdvojite bujne biljke od ostalih, štitite svoj prostor od domaćih i divljih životinja ili jednostavno kao dekorativne komade, mi smo tu za vas. Otkrijte najopsežniju ponudu vrtnih palisada i ograda u našoj online trgovini.

Ako trebate učinkovitu zaštitu za svoje drveće, grmlje i rubove, razmislite o našoj Ogradnoj mreži (promjer mreže 15 mm), dostupnoj u veličinama: 0,4 x 5 m, 0,6 x 5 m, 0,8 x 5 m, i 1,2 x 5 m. Planirate ograditi veće područje niskom ogradom? Iskoristite naših 50 metara Ogradne mreže po nevjerojatnoj cijeni! Također nudimo izdržljivu zelenu mrežu za zaštitu Strong fencing (s promjerom mreže od 30 mm) u veličinama 0,40 x 25 m, 0,60 x 25 m, te 1,2 x 5 m Zaštitnu mrežu s malim promjerom mreže (7 mm), savršenu za odvraćanje životinja koje se hrane korom drveća. Ako tražite trajnu i atraktivnu vrtu palisadu, ne tražite dalje. Odaberite našu modularnu, lako instalirajuću, laganu i otpornu na vremenske uvjete palisadu visoku 22,5 cm i dostupnu u duljinama od 2,1 ili 2,7 m. Alternativno, možete se odlučiti za kraći 4,05 m dug i 6 cm visok Palisade za obrub trave, kamenjara ili ruba. Za one koji vole rustikalni izgled, naša predivna, niska, bijela, smeđa, zelena ili terakota ograda za vrt visoka 26 cm i duga 2 m je savršena. Ako želite dašak elegancije, bakrena, terakota ili crna Dekorativna vrt ograda, visoka 30 cm i duga 2,45 m, može elegantno označiti staze između rubova ili područja za odmor.

Očito je da je naš asortiman palisada i ograda bogat, i neprestano radimo na njegovom proširenju. Ako tražite inspiraciju i ideje za stvaranje čarobnog vrta, ne tražite dalje od naše trgovine. Uživajte u izvrsnim ponudama naših palisada i ograda, izrađenih od vrhunskih materijala, sve iz udobnosti vašeg doma. Uvjereni smo da je kupovina kod nas uvijek zadovoljstvo.