• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Kante za smeće

Dustbin je obavezan dio opreme svakog doma, ureda ili ljetne kućice. Male, srednje i velike, s rotirajućim ili naginjućim poklopcima - sve ćete ih pronaći u našoj internetskoj trgovini. Pozivamo vas da pobliže pogledate!

Ako tražite malu kantu za smeće koja će se uklopiti u vašu kupaonicu ili lijepo proučiti, kupite 10-litarsku srebrno sivu Swantje kantu s rotirajućim poklopcem ili 10-litarsku grafitnu sivu Rasmus kantu za otpatke s nagibnim poklopcem. Neka se boja ovog spremnika uklapa u uređenje interijera, tako da ne privlači previše pozornosti, već dopunjuje aranžman diskretno. Ako tražite veći model, naručite kante za Swantje ili Rasmus od 25 litara. Također preporučujemo ukrasni, bež, 23-litreni Maxi-Swing kanti za smeće. U svoju kuhinju stavite 45-litarsku srebrno sivu Magne kantu za smeće s poklopcem koji se može otvoriti. U njemu će se nalaziti puno otpada, pa je stoga neće trebati svakodnevno prazniti. Svi spremnici koji su dostupni u našoj trgovini izrađeni su od lagane, ali izdržljive plastike i opremljeni su praktičnim poklopcima koji se mogu uvući. Lako ih se čisti i kombiniraju funkcionalnost s ugodnim izgledom. Pogledajte samo slike!

Naša internetska trgovina s kućnom i vrtnom opremom i priborom nudi kante za smeće po najpovoljnijim cijenama. Opisi proizvoda sadrže detaljne specifikacije koje uključuju dimenzije. Dostupan je širok izbor modela i različitih boja u boji - lako ćete pronaći kantu za smeće koja će biti savršeno pogodna za vaš dom. Pogledajte nas!