• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Kante za smeće

Kanta za smeće neophodna je u svakom domu, uredu ili ljetnikovcu. Male, srednje ili velike; s rotirajućim ili nagibnim poklopcima - sve ćete pronaći u našoj internetskoj trgovini. Pozivamo vas da pregledate našu kolekciju!

Ako tražite kompaktnu kantu za smeće koja će odgovarati vašoj kupaonici ili uredu, razmislite o našoj 10-litarskoj srebrno-sivoj kanti Swantje s rotirajućim poklopcem ili 10-litarskoj grafitno-sivoj kanti Rasmus s nagibnim poklopcem. Odaberite boju koja će se savršeno uklopiti u vaš interijer, dopunjujući prostor bez nepotrebnog isticanja. Ako vam treba nešto veće, 25-litarske kante Swantje ili Rasmus mogu biti idealne. Također nudimo elegantnu bež kantu Maxi-Swing kapaciteta 23 litre. Za vašu kuhinju, 45-litarska srebrno-siva kanta Magne s poklopcem koji se otvara pritiskom je savršena, budući da može primiti velike količine otpada, smanjujući potrebu za svakodnevnim pražnjenjem. Svaka kanta u našoj trgovini napravljena je od lagane, ali izdržljive plastike i opremljena je praktičnim sklopivim poklopcem. Ne samo da su funkcionalne, već su i estetski privlačne. Pogledajte našu galeriju i uvjerite se sami!

Naša internetska trgovina specijalizirana je za opremu i dodatke za dom i vrt, nudeći kante za smeće po neusporedivim cijenama. Opisi proizvoda pružaju detaljne specifikacije, uključujući dimenzije. S našim širokim izborom veličina i boja, sigurno ćete pronaći savršenu kantu za smeće za vaš prostor. Istražite našu ponudu danas!