• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Zalijevanje limenki

Tražite pristojno zalijevanje koje je i funkcionalno i estetski privlačno? Garden Seeds Market nudi zalijevanje prikladno za lončane biljke, povrće, voćne grmove i druge vrtnje po konkurentnim cijenama. Imamo širok izbor modela i veličina - pronađite onu koju ste oduvijek željeli!

Koje karakteristike određuju kvalitetno zalijevanje? Trajni materijal, dobro dizajniran izljev, ruža koja osigurava konstantan protok vode i sprječava začepljenje? Naša zalijevanja ispunjavaju ove zahtjeve. Nisu samo trajna, već i lagana i jednostavna za korištenje. Razmotrite Żyrafa (žirafa) zalijevanje za kuću, dostupno u živim bojama poput fuksije, mornarsko plave, limete zelene i klasično zelene, idealno za lončane biljke i balkone. Odaberite nijansu koja odgovara vašem kućnom dekoru. Također nudimo velike vrtno zalijevanje. Zelena kantica od 2 litre ili 5 litara neophodna je za svaki vrt ili parcelu. Njihova velika zapremnina omogućuje zalijevanje mnogih biljaka bez čestog ponovnog punjenja. Ergonomska široka ručka olakšava prijenos i smanjuje umor ruku. I ne propustite naše konkurentske cijene! Upotpunite svoju kolekciju vrtnih dodataka i kvalificirajte se za besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Kupovina u našoj internetskoj trgovini brza, jednostavna i ugodna - brinemo se o svim vašim potrebama za vrtlarenjem. Dobrodošli ste u svakom trenutku!