Peletne pelete

Tresetni pelet moderno je rješenje za uzgoj sadnica kod kuće i profesionalno. Zahvaljujući ovom proizvodu brzo ćete, lako sijati sjeme bez bojenja ruku. Mi ćemo vam reći kako je to moguće!

Proširivi treseti na tresetu su mali dijelovi treseta, komprimirani i prekriveni biorazgradljivim materijalom. Zaliveni peleti šire se i pretvaraju u ekološku "posudu". Treset je lagan, propustan, ali upija puno vode - zbog toga sjemenkama koje klijaju pružaju idealne uvjete za razvoj. Vreće sa sjemenskim tlom ne morate nositi niti smjesu pripremati sami. Zaustavili smo ispiranje lonaca u rasadnicima iznova, a nježni korijeni su se neprestano oštećivali tijekom transplantacije. Tresetne pelete značajno olakšavaju proizvodnju presadnica i budući da su izrađene od 100% materijala, možete ih saditi zajedno s biljkama. Ovo je ekološki, poslovno uštede i ušteda vremena. Kupnju tresetnih peleta vrhunske kvalitete po posebnoj cijeni kupit ćete u našoj internetskoj trgovini. Nudimo verzije debljine 18, 33 i 44 mm u pakiranjima koja sadrže različite brojeve od 10 do 996 komada. Kliknite na proizvod, pogledajte bliže i prepustite se testovima ovog izvanrednog proizvoda.

Pozivamo vas na shopping turneju putem internetske tržnice vrtnih sjemenki. Uzgoj biljaka kod nas je manje naporan i donosi još više zadovoljstva. Naručite tresete s peletom uz pristupačnu kućnu dostavu.