• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Pelet od treseta

Pelet od treseta suvremeno je rješenje za uzgoj sadnica kod kuće i profesionalno. S ovim proizvodom možete brzo i lako sijati sjeme bez da uprljate ruke. Objasnit ćemo vam kako to funkcionira!

Proširivi peleti od treseta su male količine tresetne zemlje, stisnute i obložene biorazgradivim materijalom. Kad ih zalijevate, peleti se šire, pretvarajući se u ekološku "posudu". Treset je lagan, propustan i može upiti znatnu količinu vode, pružajući klijajućim sjemenkama idealne uvjete za rast. Više nećete morati nositi teške vreće sa zemljom za sijanje ili pripremati mješavine sami. Recite zbogom ponavljajućem pranju posuda za rasadnik i tuzi od oštećenja nježnih korijena prilikom presađivanja. Peleti od treseta pojednostavljuju proizvodnju sadnica. Budući da su napravljeni od 100% prirodnih materijala, možete ih posaditi izravno sa sadnicama. Ovo je ekološko, isplativo i vremenski učinkovito rješenje. Kupite kvalitetne pelete od treseta po posebnoj cijeni u našoj internetskoj trgovini. Nudimo ih u debljinama od 18, 33 i 44 mm, u pakiranjima od 10 do 996 komada. Kliknite na proizvod, pogledajte ga bliže i počastite se isprobavanjem ovog izuzetnog proizvoda.

Pridružite nam se u kupovnoj avanturi na online Tržnici vrtnih sjemenki. Uzgoj biljaka s našom pomoći manje je naporan i donosi više zadovoljstva. Naručite pelete od treseta danas i uživajte u povoljnoj dostavi na kućnu adresu.