• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme graha

Ako razmišljate o uzgoju ukusnog povrća koje također ima i ukrasnu vrijednost, ne tražite dalje od naše kategorije sjemena graha. Naša trgovina nudi širok izbor sorti, svaka s vlastitim jedinstvenim karakteristikama kao što su način rasta, boja cvijeta, oblik mahune, veličina, kao i sadržaj sjemena i namjena.

U našoj kategoriji sjemena graha pronaći ćete jednu od najpopularnijih sorti uzgojenih za suha sjemena: "Piękny Jas." Također nudimo sortu "Igołomska", koja proizvodi srednje velika sjemena idealna za mlaćenje, i "Wawelska," poznatu po svojim karakterističnim crvenkastim sjemenima. Ako vam je zdravlje na prvom mjestu, razmislite o našem sjemenu za klijanje mung graha. Lako možete uzgojiti klice kod kuće i pružiti sebi ukusan i hranjiv obrok bogat vitaminima i mineralima. Također nudimo ukrasne, jestive sorte graha koje su savršene za prekrivanje pergola, sjenica, zidova ili balkona. Njihovi šarmantni, šareni cvjetovi će krasiti vaše vanjske strukture od ljeta do rane jeseni. Jedna od najistaknutijih ukrasnih sorti čije su mahune i sjemenke također jestive je "Hestia," biljka koja raste relativno nisko, do 40 cm, i koja čak može biti uzgojena u posudama.

Ne oklijevajte! Odaberite svoju omiljenu sortu graha danas. Sva sjemena u našoj ponudi dolaze iz provjerenih izvora i poznatih proizvođača, jamčeći visoku kvalitetu i izvrsne stope klijanja.

0.98 1.63
Promocija završava
1.48 2.47
Promocija završava
-40%
1.48 2.47
Promocija završava
-40%
4.98 8.30
Promocija završava
-40%
17.98 29.97
Promocija završava
3.14 5.23
Promocija završava