• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Jednokomponentna gnojiva

Jednokomponentna gnojiva nude jeftino i učinkovito rješenje za većinu problema s prehrambenim nedostacima u biljkama. Pokazali su se potrebnima i tijekom pripreme mjesta za sjetvu i sadnju drveća i grmlja, npr. Kada morate zakiseliti ili ukiseliti tlo ili siromašno, manje tlo obogatiti osnovnim makronutrijentima.

Naša internetska trgovina nudi sva najbolja dostupna jednokomponentna gnojiva pakirana u vreće različitih veličina, od 2 do 25 kg. Nudimo, između ostalog, kalijev nitrat, univerzalno dušično-kalijevo gnojivo koje se koristi za nadoknađivanje nedostataka ova dva elementa koja su odgovorna za pravilan rast i proizvodnju usjeva.

Povrće koje koristi velike količine dušika treba hraniti nitroklom koja sadrži lako dostupni dušik u obliku nitrata i amonija, s vrijednim dodatkom vapna i magnezija. Kiselom tlu u kojem nedostaje vapna i magnezija dodajte mljeveni dolomit koji povećava produktivnost i pojačava zimsku otpornost biljaka. Upotrijebite granuliranu ureu ili koncentrirano gnojivo amo-fos-kalij, koje visoko cijene profesionalni poljoprivrednici, kako biste im pomogli da obilno rastu poboljšavajući apsorpciju vode i hranjivih sastojaka iz tla.

Jamčimo najvišu moguću kvalitetu i učinkovite performanse naših gnojiva. Dobavljaju ih poznati proizvođači koji uživaju izvrsnu reputaciju na tržištu profesionalnih gnojiva, kao što su Florovit, Planta i Ogród-Start. Nudimo atraktivne cijene zajedno s pouzdanošću - saznajte više o našem širokom izboru proizvoda i pogledajte koliko isplativa može biti internetska kupnja. Ovdje ćete dobiti sve proizvode potrebne u svakodnevnoj njezi biljaka. Ljubazno ste pozvani na obilazak šopinga.

Mljeveni dolomit - 5 kg - -10%
6.30 7.00
Promocija završava
Magnezijev sulfat - vrtno gnojivo topivo u vodi - 2 kg - -10%
8.56 9.51
Promocija završava
NPK-gnojivo "Polifoska" - cjelovito, lako asimilirajuće gnojivo - 2 kg - -10%
13.22 14.69
Promocija završava
Amonijev sulfat - zakiseljavajuće gnojivo za zahtjevne vrtlare - Planta® - 5 kg - -10%
15.96 17.73
Promocija završava
Kalijev salpeter - vrtno dušično-kalijevo gnojivo - 2 kg - -10%
24.49 27.21
Promocija završava
Granulirana nitrofoska - sveobuhvatna gnojidba - 5 kg - -10%
25.74 28.60
Promocija završava
Nitrochalk - nitratno gnojivo - Ogród-Start® - 5 kg - -10%
25.75 28.61
Promocija završava
Urea za sve biljke - Ogród-Start® - 5 kg - -10%
31.78 35.32
Promocija završava
Urea - višenamjensko dušično gnojivo - Planta® - 5 kg - -10%
42.77 47.52
Promocija završava