• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Jednokomponentna gnojiva

Jednokomponentna gnojiva nude povoljno i učinkovito rješenje za različite probleme s nedostatkom hranjivih tvari kod biljaka. Posebno su važna tijekom pripreme površina za sjetvu i sadnju drveća i grmlja, osobito kada je potrebno prilagoditi pH tla ili obogatiti siromašna tla osnovnim makroelementima.

Naša online trgovina nudi širok izbor najboljih jednokomponentnih gnojiva pakiranih u vrećice različitih veličina, od 2 do 25 kg. Naša ponuda uključuje kalijev nitrat, univerzalno dušik-kalij gnojivo koje je namijenjeno nadopuni nedostataka ovih dvaju ključnih elemenata, odgovornih za pravilan rast biljaka i optimalnu proizvodnju usjeva.

Za povrće koje zahtijeva visok sadržaj dušika, preporučujemo nitrokalcij koji pruža lako dostupni dušik u obliku nitrata i amonijaka, obogaćen korisnim vapnom i magnezijem. Dodajte mljeveni dolomit za poboljšanje kvalitete tla i povećanje otpornosti biljaka, posebno u kiselim tlima kojima nedostaje vapna i magnezija. Naša ponuda također uključuje granuliranu ureju i visoko cijenjeno koncentrirano amonij-fosfor-kalij gnojivo koje je popularno među profesionalnim poljoprivrednicima zbog svoje uloge u poboljšanju apsorpcije vode i hranjivih tvari iz tla, što dovodi do obilnog rasta.

Obvezujemo se pružati samo najvišu kvalitetu naših gnojiva, koje nabavljamo od uglednih proizvođača s odličnim renomeom na tržištu profesionalnih gnojiva, poput Florovita, Plante i Ogród-Starta. Iskusite konkurentne cijene i praktičnost online kupovine s nama. Otkrijte naš širok izbor proizvoda i saznajte koliko je isplativo kupovati online za sve vaše potrebe za njegom biljaka. Toplo vas pozivamo da istražite našu trgovinu i krenete u plodno iskustvo kupovine.