• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sredstva za čišćenje

Sredstva za čišćenje dostupna u našoj internetskoj trgovini su vrhunske kvalitete i premium proizvodi. Pronaći ćete antibakterijske geleve i moćne balzame za čišćenje dizajnirane da se bore protiv tvrdokornih i upornih mrlja. Također imamo izvanredne proizvode za sjaj lišća, rješenja za uklanjanje mirisa i sredstva za čišćenje površina posebno osjetljivih na mrlje. Istražite što smo pripremili za vas!

Toplo preporučujemo 50-ml Arox antibakterijski gel za ruke. Ne samo da dezinficira, već je nježan za vašu kožu. To je idealna zaštita od manjih ozljeda i posjekotina koje se mogu pojaviti tijekom vaših vrtlarskih zadataka. Među našim profesionalnim sredstvima za čišćenje razmislite o ultra-učinkovitom Bros-Morus sredstvu za uklanjanje čađe iz kaminov i pećnica u pakiranju od 50g ili Grobex balzamu za čišćenje i očuvanje nadgrobnih spomenika, savršenom za čišćenje mramora, teraca i sličnih materijala. Trebate učinkovito sredstvo za dezinfekciju kanti za smeće i vrećica za smeće? Pogledajte sredstvo za čišćenje otpadnih spremnika Bros opremljeno atomizerom. Garden Seeds Market također nudi povoljna sredstva za čišćenje biljaka, poput popularnog 600-ml Substral sredstva za sjaj lišća koje sprječava nakupljanje prašine. Ne zaboravite istražiti i naše druge ponude!

Pomoći ćemo vam održavati uredno i organizirano okruženje u vašem domu. Nabavite sredstva za čišćenje poznatih marki, uključujući Bros, Substral i Zielony Dom, po konkurencijskim cijenama iz naše internetske trgovine. Borba protiv prljavštine, mrlja i mirisa nikada nije bila jednostavnija. Uložite u naše specijalizirane proizvode i uživajte u besprijekornom okruženju bez praznjenja novčanika!