• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Rukavice

Bez obzira tražite li vrtlarske, zaštitne ili teške rukavice, na tržištu imamo najširi izbor po izuzetno konkurentnim cijenama. Ne ustručavajte se, odaberite izvrsnu kvalitetu i najvišu udobnost u radu. Nema više modrica, posjekotina, bolnih kukuruza, niti smrznutih ili vlažnih prstiju. Saznajte više o našem asortimanu i odaberite idealne rukavice!

Ako tražite jeftine rukavice za manje zadatke kod kuće, u garaži ili vrtu, naručite rukavice s presvlakom od lateksa za vrtlarstvo i druge kućanske radove sa posebnim slojem koji se kliza s unutarnje strane. Želite li zaštititi ruke tijekom korenja, kopanja i obrezivanja stabala? Zaštitne rukavice - s PVC grip točkicama ili Comfort vrtnim rukavicama osigurat će pravi i stabilan prianjanje. Rukavice zaštićene lateksom - tanke, rastezljive i udobne - pružit će dodatnu zaštitu od vlage. Ako vas više zanima model izrađen od debljeg, izdržljivog i prozračnijeg materijala, naručite seoske rukavice za vrt ili Kurrebo vrtne rukavice, koje se, između ostalog, preporučuju za rad izložen iritantnim kemikalijama. Lagane, vodootporne rukavice za kapljanje izrađene od spandexa i poliuretana idealne su za proljetno i jesensko pospremanje i podizanje krumpira. Obavezno naručite par debelih, toplih i udobnih vrtnih rukavica Forester ili vrtne rukavice Celsius sa Thinsulate slojem (koji se između ostalog koristi u proizvodnji vrhunskih planinarskih i sportskih odjevnih predmeta) za zimu. Spomenuli smo samo djelić naše ponude, pogledajte popis dolje - pronaći ćete fotografije proizvoda i opise svih modela koji su dostupni u našoj trgovini. Nudimo širok izbor stilova i boja!

Kupite vrhunske, vodootporne, tople i pouzdane vrtlarske i zaštitne rukavice, izrađene od prvoklasnih materijala, po izuzetno povoljnim cijenama. Nudimo proizvode poznatih tvrtki, kao što su vodeći dobavljač odjeće za vrt, Nelson Garden. To je tako jednostavno, da morate prestati razmišljati: dodajte model po izboru u košaricu, potvrdite kupnju i pustite nas da se pobrinemo za ostalo. Pozivamo vas da što prije posjetite našu trgovinu!

3.63