• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme coleus, ukrasna kopriva

Na lageru imamo raznoliku ponudu sjemenki coleusa. Ova biljka je poznata po svojim izrazito živopisnim listovima. Možete birati između raznih sorti, svaka jedinstvena po obliku i boji svojih listova. Coleus uspijeva kako u zemlji tako i u posudama. Iako je po prirodi trajnica, često se uzgaja kao jednogodišnja biljka. Savršeno se uklapa u dekorativne aranžmane na javnim mjestima. Štoviše, coleus dodaje šarenilo vrtovima, cvjetnim gredicama i rubnicima. Za one koji preferiraju vrtlarstvo u posudama, sjemenke coleusa mogu se koristiti za uzgoj prekrasnih biljaka koje se mogu postaviti na balkone ili terase.

Posebno preporučujemo sjemenke sorte "Rokoko". Ova sorta proizvodi biljke srednje visine koje se obilno granaju, ukrašene složeno naboranim, šarenim listovima. Kada se posade u betonske posude, mogu pretvoriti gradske prostore u vizualna čuda.

Budite uvjereni, sve sjemenke coleusa dostupne u našoj internetskoj trgovini su najviše kvalitete, nabavljene samo od pouzdanih i provjerenih dobavljača.