• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Lonci za sadnju

Ako planirate uzgajati sadnice, posude za sadnice trebale bi biti na vašem popisu za kupnju. Bilo da su velike ili male, okrugle ili četvrtaste, prodane pojedinačno ili veleprodajno - nudimo mnogo opcija, a izbor je potpuno vaš!

Naše kvalitetne posude za sadnice otporne su na lomljenje i deformacije, što ih čini jednim od najboljih spremnika za sijanje sjemena cvjetnica, povrća i začinskog bilja, kao i za omogućavanje ukorjenjivanja sadnica. Ne samo da su lagane i pristupačne, već su i funkcionalne, pomažući održati optimalnu vlažnost tla i odvoditi višak vode. Ako želite uzgajati mnogo sadnica, ali imate ograničen prostor na prozorskoj dasci, odaberite naše četvrtaste posude za sadnice. Pravokutna ladica može primiti više njih nego okrugle. U našoj internetskoj trgovini dostupne su četvrtaste posude za sadnice u veličinama kao što su 6 x 6 x 5,5 cm, 8 x 8 x 8 cm i 11 x 11 x 12 cm. Naravno, nudimo i okrugle posude za sadnice promjera od 9 do 16 cm, izrađene od meke ili čvrste plastike. Te su posude idealne za uzgoj jakih sadnica salate, kupusa, krastavaca ili rajčice. Također su prikladne za sadnice drveća. Birajte između naših klasičnih crnih posuda za sadnice ili naših živopisnih ružičastih, zelenih i plavih varijanti. Dostupni su pojedinačno ili u setovima s funkcionalnim ladicama. Za one koji traže vrijednost, imamo dostupne veće pakete - možete birati između setova od 50, 100, 200, 500, 800 ili čak 900 komada.

Ne čekajte: istražite našu kolekciju i naručite kvalitetne posude za sadnice danas. Obećavamo konkurentske cijene i brzu dostavu izravno na vaša vrata. Povjerite se našim uslugama i postanite jedan od naših mnogih zadovoljnih kupaca!

Mikrozelene - Kontejner za uzgoj - mladi listovi jedinstvenog ukusa - -40%
3.93 6.55
Promocija završava