• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Košare za rublje

Košare za rublje savršeno su rješenje za održavanje reda u vašoj kupaonici i praonici. Naša kolekcija uključuje kompaktne košare dizajnirane za manje prostore koje neće zauzimati previše mjesta, kao i XXL veličine idealne za veće kućanstva. Istražite naš asortiman laganih, praktičnih i stilskih spremnika kako biste pronašli onaj koji najbolje nadopunjuje vaš dekor kupaonice.

Ako vam je potrebna velika košara s poklopcem, naša sivo-smeđa košara za rublje od 45 litara mogla bi biti upravo ono što tražite. Njezin dizajn uključuje otvore za ventilaciju koji potiču cirkulaciju zraka, sprječavajući stvaranje plijesni. Ne samo funkcionalna, već i moderna, služi kao atraktivan dodatak vašem interijeru. Za one koji zahtijevaju još više prostora za pohranu, razmislite o našoj prostranoj sivo-smeđoj košari za rublje od 60 litara Per. Naš izbor također sadrži modele poput zelene ili sive košare za rublje veličine 65 x 44 cm Jost, čija mrežasta struktura pomaže održavati svjež miris rublja duže vrijeme između pranja. Ne zaboravite pogledati i našu kutiju za pohranu Lotta od 12 litara, posebno dizajniranu s udobnim ručkama za lakše nošenje teškog, mokrog rublja.

Pozivamo vas da pregledate našu raznolikost košara za rublje. Pronaći ćete ih po konkurentnim cijenama dostupnim za praktičnu dostavu od vrata do vrata u našoj online trgovini za vrtlarstvo. Ne odgađajte – poboljšajte svoju svakodnevnu rutinu s većom lakoćom i učinkovitošću.