• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Gnojiva za borovnice

Gnojiva borovnica nude provjereni lijek za sve probleme i izazove s kojima se možete susresti tijekom uzgoja ovih voćnih grmova. Pokazali su se neophodnima tijekom cijele vegetacijske sezone, posebno kada biljke razvijaju nove izbojke, daju cvijeće i rađaju. Također ih preporučujemo koristiti prije sadnje novog grmlja - prije kupnje reznica, pobrinite se da je tlo na odabranom mjestu kiselo. Niska pH vrijednost tla (3,5 - 4 bila bi optimalna) jamči da će sjeverne borovnice borovnice puštati korijen i pravilno se razvijati. Te bi biljke uginule na nedovoljno kiselim tlima, patile bi od kloroze i ne bi rodile, jer u takvim uvjetima nisu u stanju apsorbirati hranjive sastojke.

Preporučujemo upotrebu organskih gnojiva, poput pilećeg stajskog gnoja koji učinkovito snižava pH tla, kako bi zakiselio tlo prije sadnje grmlja borovnice. Cjepivo Mycorrhiza, koje povećava sposobnost apsorpcije korijena i štiti korijenje od fitoftoroze, nudi inovativno rješenje koje donosi izvrsne rezultate u uzgoju svih acidofilnih biljaka. Preporučujemo naše cjepivo Mycorrhiza za rododendrone, vrijes i borovnice iz Zielony Doma - jedan nanos bio bi dovoljan da značajno poveća snagu i zdravlje grmlja! Također nudimo izvrsna mineralna gnojiva, poput gnojiva za borovnice i acidofilne biljke tvrtke Florivit (dostupno u pakiranju od 1 i 3 kg), borovnice Hortifoska (fosforno-kalijsko gnojivo za vrtne biljke) tvrtke Agrecol i gnojivo borovnice iz tvrtke Target. Ako tražite proizvode koji garantiraju trenutne rezultate, odaberite tekuća gnojiva - organsko tekuće gnojivo borovnice tvrtke Target ili gnojivo za nuždu "Magiczna Siła" (Magical Power) iz Substrala, namijenjeno za primjenu u tlu i folijarno. Potonji se proizvod pokazao izvrsnim rezultatima u spašavanju oslabljenih biljaka. Želite li ulagati u proizvod koji treba primijeniti samo jednom tijekom sezone. Preporučujemo dugotrajno i najučinkovitije gnojivo borovnice u obliku grubog granulata tvrtke Target koji se polako oslobađa.

Kao što vidite, Garden Seeds Market nudi proizvode za sve. Ovdje je dostupna široka paleta gnojiva borovnica renomiranih proizvođača po konkurentnim cijenama. Pogledajte našu ponudu i kupujte s garancijom zadovoljstva.

Gnojivo borovnice - Obilni koloni - Target® - 150 g - -10%
5.32 5.91
Gnojivo od plavih noktiju - Ogród-Start® - 1 kg - -10%
6.66 7.40
Eko gnojivo borovnice - Target® - 1 kg - -10%
8.91 9.90
BIO gnojivo borovnice - Compo® - 750 g - -10%
11.03 12.25
Gnojivo borovnice i borovnice - Target® - 1 kg - -10%
11.54 12.83
Gnojivo borovnice - 3 kg - -10%
16.89 18.77
Gnojivo za borovnice i acidofilno bilje - 3 kg - -10%
18.71 20.79