• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za borovnice

Gnojiva za borovnice nude testirano rješenje za sve izazove s kojima se možete susresti tijekom uzgoja ovih voćnih grmova. Ona su neophodna tijekom cijele vegetacijske sezone, posebno kada biljke razvijaju nove izdanke, proizvode cvjetove i donose voće. Preporučujemo njihovu upotrebu prije sadnje novih grmova. Prije kupnje reznica, provjerite je li tlo na odabranom mjestu kiselo. Niska pH vrijednost tla (idealno između 3,5 i 4) osigurava da borovnice sjevernih visokih grmova pravilno ukorijene i razvijaju se. Ove biljke imaju problema na tlima koja nisu dovoljno kisela, što dovodi do kloroze i nemogućnosti apsorpcije hranjivih tvari u takvim uvjetima.

Preporučujemo korištenje organskih gnojiva, poput pilećeg gnoja, za učinkovito snižavanje pH vrijednosti tla prije sadnje borovih grmova. Mycorrhiza Vaccine, koja povećava kapacitet korijena za apsorpciju hranjivih tvari i štiti od fitofore, inovativno je rješenje za uzgoj svih kiselih biljaka. Naš Mycorrhiza Vaccine za rododendrone, vrganje i borovnice iz Zielony Doma zahtijeva samo jednu primjenu kako bi značajno poboljšao vitalnost i zdravlje vaših grmova! Također nudimo visokokvalitetna mineralna gnojiva, uključujući gnojivo za borovnice i kiselinske biljke Florivit (u pakiranjima od 1 i 3 kg), Agrecolov Blueberry Hortifoska (gnojivo fosfor-kalij za vrtne biljke) i Targetovo gnojivo za borovnice. Za brze rezultate odaberite tekuća gnojiva poput Targetove organske tekuće gnojivo za borovnice ili Substral "Magiczna Siła" (Čarobna Moć) hitno gnojivo, koje je pogodno za primjenu na tlu i lišću te je izvrsno za oživljavanje oslabljenih biljaka. Razmotrite i Targetovo trajno i učinkovito gnojivo za borovnice, sporo otpuštajući grub granulat koji zahtijeva samo jednu primjenu po sezoni.

Garden Seeds Market zadovoljava sve potrebe širokim izborom gnojiva za borovnice od priznatih proizvođača po konkurentnim cijenama. Istražite naše ponude i kupujte s povjerenjem u zadovoljstvo.

19.44