• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Vrtlarski alati

Vrhunski kvalitetni vrtlarski alati dokazuju se izravnim ulaganjem u dobro uređen, lijep vrt i vaše zdravlje! Naša ponuda obuhvaća i male ručne alate i veće uređaje. Podjelili smo ih u sljedeće potkategorije - detaljnije pogledajte dolje navedene odjeljke i moći ćete odmah pronaći proizvod koji tražite. Vrtni alati Fiskars i CELLFAST po takvim konkurentnim cijenama možete pronaći isključivo u našoj trgovini. Ljubazno vas pozivamo na brzu turneju!

Jednostavno je nemoguće uzgajati biljke bez potrebne opreme. Pogledajte odjeljke aeratora i kultivatora, lopate i lopate, kao i odjele za motike, nizozemske motike i kandže kako biste naručili najbolje alate za uzgoj, sadnju i brigu o biljkama. Između ostalog, na dugim i kratkim osovinama i ručkama naći ćete praktične kultivatore, čvrsto ojačane jednostavne i izoštrene lopatice, kaljene jednostrane i dvostrane motike i „kandže“ kultivatora. Naši sjeme, sadnice i sjemenke omogućit će vam precizno raspodjelu sjemena i sadnica na granicama, dok će se Manji ručni alati pokazati neophodnima za labavljenje tla i korenje. Naši raspršivači pomoći će vam u borbi protiv bolesti i štetočina. Imamo i modele dizajnirane posebno za posipanje gnojiva. Ne zaboravite na potrebu obrezivanja i obrezivanja stabala i grmlja tijekom pripreme za nadolazeću sezonu. Naši funkcionalni škare, lopate i orezi, kao i noževi (opće namjene i cijepljenja) pretvorit će brigu o voćnjaku u pravi užitak. U našoj ponudi su i visokokvalitetne vrtne pile, sjekire, oštrice i kamenje. Potonji će vam pomoći da produžite život svojih alata za rezanje i cijepanje. Preporučujemo čelične grablje od 12, 16 ili 18 centimetara i lagane grablje s lišćem, ako svoj vrt želite uvijek održavati čistim i urednim. Ne zaboravite na izvrsne linije za košnju kosilica za travu. Ako se i dalje pitate, što bismo vam još mogli ponuditi, jednostavno kliknite naziv potkategorije koji vam se čini zanimljivim i pažljivo proučite njezin sadržaj. Pronaći ćete svu dodatnu opremu u jednoj trgovini!

Iskoristite konkurentne cijene za CELLFAST, Fiskars, Kard, Substral vrtlarske alate, kao i one koje isporučuju druge vodeće marke. Uštedite vrijeme, trud i novac kupujući putem interneta - napravite narudžbu i pričekajte isporuku. Ostalo je naš posao. Tržnica Vrtne sjemenke ljubazno vas poziva na šoping šoping s garancijom zadovoljstva.

1.49
3.18