• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Mini staklenici

Jeste li zaljubljenik u vrtlarstvo, ali smatrate da je samostalno uzgojiti presadnice previše zahtjevno? Ili možda imate iskustva s uzgojem rajčica ili krastavaca iz presadnica, ali biste željeli uzgajati zahtjevnije biljke iz sjemena? U oba slučaja, sve što vam treba čeka vas u ovoj kategoriji. Pogledajte našu ponudu mini staklenika!

Mini staklenik je kontejner dizajniran na način da osigura optimalne uvjete za klijanje i razvoj osjetljivih mladih presadnica i biljaka. Tipičan mini staklenik sastoji se od dubokog plastičnog ladice i prozirnog plastičnog pokrova. Takav kontejner može primiti oko dvanaest saksija ili torfića. Pokrov osigurava toplinu i štiti tlo od suvišnog gubitka vlage, što je često glavni razlog za neuspjeh u uzgoju presadnica. Cijeli sustav je lako prenosiv i može se postaviti, na primjer, na prozorsku dasku, gdje će biljke primiti odgovarajuću količinu svjetlosti bez izlaganja propuhu. Naša online trgovina nudi mini staklenike u različitim veličinama. Među preporučenim proizvodima je crni mini staklenik veličine 47 x 15 cm s 18 saksija, dostupan u zelenoj, rozoj, ljubičastoj i plavoj boji. Trebate više prostora? Razmislite o mini stakleniku s 30 ili 48 saksija. Također nudimo veliki prozračeni mini staklenik za iskusne uzgajivače, osiguravajući odličnu cirkulaciju zraka i eliminirajući potrebu za dodatnim provjetravanjem. Ako želite da vaš kontejner za sadnju bude i dekorativni komad, pogledajte kućni vrt s drvenim naglaskom i pokrovom - mini staklenik Respana Planter veličine 77 cm omogućit će vam da stvorite mini zelenu oazu kod kuće. Istražite naše druge posebne ponude; sigurno ćete pronaći nešto što odgovara vašim potrebama!

Potičemo vas da iskoristite posebne cijene mini staklenika. Iskoristite sezonske ponude i uživajte u besplatnoj dostavi dok širite svoj hobi vrtlarenja bez ograničenja. Srdačno vas pozivamo da posjetite našu trgovinu!