Termometri i meteorološke stanice

Termometri i meteorološke stanice korisni su uređaji koji će vam olakšati život. U ponudi naše internetske trgovine postoje vanjski i unutarnji termometri u širokom rasponu, zajedno s višenamjenskim meteorološkim stanicama koje vam omogućuju mjerenje vlažnosti zraka, tlaka zraka ili smjera i snage vjetra. Pozivamo vas da pobliže pogledate ove proizvode!

Vanjski bijeli ili smeđi termometar od 19 cm, otporan na mraz i vrućinu, izdržljiv i jednostavan za čitanje, dostupan u metalnom ili plastičnom kućištu trebao bi biti koristan u svakom kućanstvu. Kupit ćete ga po vrlo konkurentnoj cijeni u našoj trgovini! Također nudimo širok izbor unutarnjih termometra, i jednostavnih i ukrasnih. Ovaj praktični pribor može postati stilski pojačan raspored vašeg dnevnog boravka. Pogledajte samo izuzetno elegantan unutrašnji drveni termometar veličine 40 x 150 mm koji je dostupan u verzijama od mahagonija, smeđe, svijetlo smeđe ili tamno smeđe boje. Naručite unutarnji samoljepljivi dječji termometar za dječju sobu. Šareni, bajkoviti i crtani dizajni životinja oduševit će vaše potomstvo. Dostupan je i hladnjak s okruglim biranjem i termometar za zamrzavanje s vješalicom, precizan, ali jasan i čitljiv uređaj. Ako provodite vrijeme pripremajući domaće konzerve, možda bi vas mogao zanimati novi kuhinjski pomoćnik - termometar za zaštitu od 23 cm s mjernim opsegom od 0 do 100 ° C. Ovaj će vam uređaj pomoći u kontroli temperature marmelada za kuhanje i drugih delicija. Jeste li amaterski proizvođač vina ili pivara? Tada svakako trebate naručiti samoljepljivi termometar s tekućim kristalima dimenzija 18 x 130 mm koji osigurava precizno mjerenje na ugljiku ili fermentoru. Vremenske stanice vrhunske kvalitete dostupne su i u našoj trgovini. Ovi korisni uređaji omogućuju vam brzo i pouzdano mjerenje atmosferskih faktora. Započnite jednostavnom i praktičnom Srebrnom meteorološkom stanicom s vješalicom - termometrom s higrometrom ili s višenamjenskom i ukrasnom Vrtnom meteorološkom stanicom - termometrom, anemometrom i mjeračem kiše. Elegantna, elegantna viseća meteorološka stanica - barometar, higrometar i termometar - koja se sastoji od tri jasno dizajnirana biranja u tamno smeđom kućištu, također bi mogla pobuditi vaše zanimanje.

To daleko nije sve što smo za vas pripremili: ponuda internetske trgovine Garden Semeds Market raste svaki tjedan. Nastojimo pružiti vam proizvode vrhunske kvalitete i zato stalno tražimo nova zanimljiva rješenja. Budite u toku, iskoristite besplatnu dostavu i uštedite još više zahvaljujući popustima koji se nude vjernim kupcima. Pozivamo vas na vrlo zadovoljavajući shopping!

24.02 kn
24.02 kn