• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen voor alle doeleinden

Algemene meststoffen voldoen aan de behoeften van alle tuin-, balkon- en kamerplanten. Als u wilt voldoen aan de voedingsbehoeften van uw groene vrienden met slechts één product, vindt u hier de perfecte oplossing.

Onze online tuinwinkel biedt een scala aan algemene, enkelvoudige meststoffen, waaronder nitrokalk, ammoniumnitraat en kaliumnitraat, die bijzonder nuttig zijn voor het planten van zowel nuttige als sierplanten. We bieden ook dolomiet aan, een essentieel product voor het bekalken van de grond. Voor degenen die liever de voedingsstoffen niet zelf meten, omvat onze selectie van multi-component meststoffen de All-purpose Hortifoska (een fosfor-kalium meststof voor tuinplanten), Substral Osmocote en de Biopon All-purpose Meststof.

Daarnaast raden we de uitzonderlijke Ogród-Start gedroogde, gekorrelde meststof aan, essentieel voor gronden met humusgebrek. Voor meer innovatieve oplossingen kan onze AquaGel Wateropslag uw interesse wekken. Dit hydrogel verhoogt de watercapaciteit van de grond, verbetert de beluchting en helpt delicate bloemen en groenten te beschermen tegen droogte.

Wist u dat dit slechts een glimp is van ons uitgebreide assortiment? Verken ook producten uit onze andere afdelingen. Onthoud dat u bij ons altijd meststoffen koopt van betrouwbare bronnen. We betrekken onze producten van betrouwbare leveranciers die ons hoogwaardige artikelen leveren van zowel nationale als internationale fabrikanten. Deze meststoffen garanderen uitstekende resultaten. Investeer in weelderige bloei en overvloedige oogsten - plaats uw bestelling en laat ons de rest regelen. Fijn winkelen!

8.44
9.45
11.03
11.43
11.97
15.04
19.22