• 99.00 Za besplatnu dostavu,
  dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Kućni vrt - jutarnja slava Picotee "Early Call" - za uzgoj u zatvorenom i balkonu; bršljan jutarnja slava, japanska jutarnja slava - 40 sjemenki - Ipomoea tricolor - sjemenke

Prijašnja cijena: 6.65
3.99
Uštedjeli ste: 2.66 (40%)
Promocija završava 2024-07-20
Promocija završava
Trenutno je to najniža cijena u posljednjih 30 dana: €3.99
Kupio: 8 osoba
005733
Rasprodano

Home Garden Series '' Rani poziv '' picotee jutarnja slava (Ipomoea nil) za uzgoj u zatvorenom i balkonu je delikatna, lijepa godišnja biljka s vitkim, kovrčavim stabljikama prekrivenim lišćem u obliku srca i posuta cvjetovima trube. Ova raskošna, kompaktna sorta jednostavno je napravljena za uzgoj u kontejnerima, gdje brzo formira prekrasan grm svijetlo zelenog lišća i pastelnih, bijelih, plavih i ružičastih i ljubičastih cvjetova.

Sjeme bršljanove jutarnje slave, kako se ova biljka naziva, sije se u proljeće na lonce, zdjele, kutije i vješalice. Svaki spremnik koji odaberete treba imati rupe za ispuštanje. Materijal sjemena treba biti raspoređen u laganom, propusnom, vlažnom tlu. U tu svrhu se može koristiti standardno tlo cvijeća. Optimalni razmak između biljaka koji omogućuje rast debelih, širokih pramenova bio bi 25-30 cm. Predstavljena sorta zahtijeva redovito zalijevanje i obilje sunčeve svjetlosti. Nedovoljni svjetlosni uvjeti uzrokuju zatvaranje latica. "Early Call" picotee jutarnja slava zadržava svoju ukrasnu vrijednost od srpnja do listopada.

Paket sadrži 2 g picotee jutarnje slave "Early call" sjemena za uzgoj u zatvorenom i balkonu. Datum odgoja i vodič za uzgoj su otisnuti na stražnjoj strani pakiranja.

 • Težina: 2 g
 • Visina: 25 - 30 cm
 • Upotreba: ukrasna, u posudama
 • Razdoblje cvatnje: srpanj - listopad
 • Oblik rasta: pramenovi
 • Boja cvijeta: bijela, plava, ružičasta, ljubičasta
 • Vegetacijski oblik: godišnji
 • Lišće: u obliku srca, svijetlo zeleno
 • Tip cvijeta: u obliku trube
 • Mjesto: sunčano; lagano, propusno, vlažno tlo


Oko 40 sjemenki (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - posluje već više od desetljeća i od samog početka smo kvalitetu naših proizvoda učinili najvišim prioritetom. Tijekom godina isporučili smo najkvalitetniju robu na desetke tisuća kupaca iz cijelog svijeta. Njihovo zadovoljstvo dokazuje da smo izabrali pravi put.

Sve sjemenke koje prodajemo podliježu provjeri kontrole kvalitete na više razina i tek tada se pažljivo pakiraju i otpremaju. Našim proizvodima dodijeljeni su brojni certifikati i sukladni su najvišim standardima Europske unije. Naši zaposlenici su iskusni vrtlari koji su sretni da odgovore na svako vaše pitanje.

Odakle dolazi naše sjeme?

Sva sjemena koja se prodaju u našoj trgovini dolaze od najboljih proizvođača iz cijele Europske unije. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s njima uspjeli smo razviti najprikladnije uvjete skladištenja i otpreme, jamčeći da ćete uvijek dobiti svježe i pažljivo ispitane serije sjemena. Isključivanje posrednika iz cijelog procesa ne samo da nam omogućuje da izbjegavamo slanje zastarjelih sjemenki koje su možda predugo ležale na policama skladišta, nego i osigurava najatraktivniju cijenu za proizvode vrhunske kvalitete.

Proces kontrole kvalitete

Sva naša sjemena moraju proći proces kontrole kvalitete u četiri faze.

Prva faza započinje pažljivim odabirom dobavljača. Nakon što nastavimo s kontroliranjem njihovih usjeva, strani proizvođači nisu isključeni iz procesa kontrole kvalitete. Biljke se provjeravaju u svakoj fazi njihovog razvoja: kada počnu rasti, tijekom cvatnje i kada počinju donositi plodove (sjemenke). U ovoj fazi najvažnije je osigurati pravilan razmak biljaka. Zahvaljujući tome mogu se osigurati željene morfološke karakteristike svake pojedine vrste ili sorte, kao što su boja, visina i oblik.

Druga faza sastoji se od detaljnih verifikacijskih testova u laboratorijskim uvjetima. Korištenjem najkvalitetnije opreme od strane visoko kvalificiranog osoblja, naši dobavljači obavljaju više od 30 000 provjera kvalitete godišnje. Sjemenke koje ne zadovoljavaju naše zahtjeve podliježu tehnološkim procesima prerade, uključujući sušenje, čišćenje, nadogradnju i ispitivanje.

Treća faza počinje sijanjem sjemena na odabranim kontrolnim plohama. Na taj način dobivamo vrijedne, točne informacije o njihovoj klijavosti koje se moraju održavati na odgovarajućoj razini. Istovremeno se u ovoj fazi provjerava sortni identitet svake vrste.

Četvrta faza odvija se u našim skladištima i sastoji se od uklanjanja sjemena koji su predugo skladišteni na našim policama i zamjene s novim serijama. Svaki paket je označen s jedinstvenim brojem serije i također s datumom krmače.

Sve četiri faze kombinacije omogućuju nam da sa sigurnošću tvrdimo da sjemenke koje isporučujemo u skladu s najvišim standardima i da su završile sve potrebne kontrolne stupnjeve s bojama.

Nagrade i nagrade

Sjemenke koje prodajemo široko su prepoznate po svojoj kvaliteti i osvojile su mnoge nagrade. Naše sjeme osvojilo je brojne zlatne medalje i priznanja za njihovu visoku kvalitetu. Svijet cvijeća također je nagrađen za svoj inovativni pristup.

Među tim nagradama bile su: VRHUNSKA INOVACIJA (lipanj 2015.), ZLATNA MEDALJA NA MEĐUNARODNOM SAJMU POZNAN (2015.), LIDER KVALITETA POTROŠAČA (2014), POLJOPRIVREDNA GODINA (2014).

Također, dvije godine zaredom smo dobili i certifikat “IDEAL BUSINESS”.

Klijanje

Posvećeni smo prodaji samo najkvalitetnijih sjemenki. Uzimajući u obzir napore koje svakodnevno činimo, molimo obratite pažnju na to da su biljke živi organizmi, a njihova klijavost i rast ovise o mnogim čimbenicima, kao što su temperatura, tip tla, vlažnost i učestalost zalijevanja, vrijeme i uvjeti sjetve, upotreba gnojiva i sredstava za zaštitu bilja (pesticidi), kao i vremenskih i klimatskih uvjeta. Pružamo pomoć dijeleći točne i ažurirane podatke o sjetvi i uzgoju, međutim, ne možemo snositi nikakvu odgovornost za biljke koje nisu uzgajane u uvjetima prikladnim za određene vrste.