Приготвяне на колбаси, сушене и пушене на месо

Преработката и консервирането на месо, включително наред с производството на колбаси, сушене на месо и пушене, е доказаният начин за достъпна, здравословна и вкусна домашна храна. Можете също така да произвеждате отлични колбаси, шунка, кюфте и пастет сами. Основното оборудване не идва твърде скъпо - ще закупите всички аксесоари за преработка и консервиране на месо в нашия магазин на конкурентни цени.

Запознайте се с нашия богат избор на оборудване за пушене на месо. Ние се стремим да намерим най-бързо възможното, което търсите, и инструментите, и затова разделихме продуктите на няколко подкатегории. Ще ги намерите по-долу: препоръчваме кожи и кожуси за приготвяне на колбаси, докато месарският канап и мрежата за месо могат да бъдат полезни за готвене и пушене на шунка. В нашето предложение ще намерите, наред с други, най-достъпният ленен месарски канап, канапа от бял памучен месар и мрежи от юто месо за пушене и печене на месо. Разполагаме и с различни куки за пушене: двойни за рибите, тройна за пилета и традиционните, универсални. Истинският производител на колбаси не може да пропусне пълнител / пълнеж за колбаси и месомелачка от списъка си: висококачествен пълнител за колбаси, кабанос, салам и други месни консерви се предлага в нашата оферта за много конкурентна цена. Трябва да намерите място за готварска печка в кухнята си, за да можете да приготвите отлично варена шунка и говеждо месо у дома по бърз и удобен начин. Ние предлагаме твърди съдове от неръждаема стомана, като готварска печка с малка шунка - вместимост до 1,5 кг и готварска печка с голяма шунка - вместимост до 3 кг, и двете на пръв поглед неразрушими. Ние с гордост представяме богат избор от пушачи на всички любители на тютюнопушенето, напр. Комплект за пушачи за месо - пушач и термометър, което е чудесно предложение за начинаещите пушачи на месо и лекуване. Ако вече сте се закачили, градинският пушач с крака, скара и тавичка за мазнини ще ви предложи още повече възможности! Продуктът ви ще придобие неповторим вкус и отличен аромат, ако изберете пушещи дървени стърготини и люспи - 100% сливово дърво, сладка череша, дъб или орех се предлагат на разумни цени, подобно на салтрета и лечебна сол (прашка пудра) с билки !

Нашите аксесоари за пушене ще ви позволят да произвеждате всички видове пушено, сушено и варено месо. Направете свои собствени вкусни и здравословни месни консерви без химически вещества, консерванти и добавки. Не е задължително да е скъпа афера - просто разгледайте нашето предложение и се уверете сами. Каним ви да пазарувате с безплатна доставка до вашата врата!

3.00 лв
3.38 лв
5.00 лв
9.90 лв