• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Приготвяне на колбаси, сушене и пушене на месо

Обработката и съхранението на месо, която обхваща приготвянето на наденици, консервирането и пушенето на месо, е изпитан и верен метод за достъпни, здравословни и вкусни домашни ястия. Защо да не приготвите и вие изключителни наденици, шунки, месни кюфтета и паштети? Основното оборудване няма да ви разори. В нашия магазин можете да намерите всички инструменти, които ви трябват за обработка и съхранение на месо, на конкурентни цени.

Разгледайте нашия обширен асортимент от оборудване за пушене на месо. За да ви помогнем да намерите точно това, което търсите, сме организирали продуктите си в ясни подкатегории. По-долу ще откриете кожи и обвивки от най-високо качество за приготвяне на наденици. За тези от вас, които обичат подготовката и пушенето на шунка, канап и мрежа за месо могат да се окажат незаменими. В нашата колекция са включени достъпни ленени конци, бели памучни конци и джутови мрежи, идеални за пушене и печене. Предлагаме и разнообразие от куки за пушене: специализирани за риба и пиле, както и универсални, традиционни модели. Всеки истински майстор на надениците трябва да обмисли нашите висококачествени машини за пълнене на наденици и мелачки за месо. Мислите ли да приготвите отлична шунка или консервирана говеждо месо у дома? Нашите здрави неръждаеми стоманени тенджери, като малката тенджера за шунка (с капацитет до 1,5 кг) и голямата тенджера за шунка (с капацитет до 3 кг), са задължителни. За почитателите на пушеното месо предлагаме нашия комплект за пушачи – с пушач и термометър – това е отличен начин за начинаещите. За по-опитните нашият градински пушач с крака, грил и тава за оттичане на мазнините предлага още повече възможности. Подсилете уникалния вкус и аромат на вашите продукти с нашите дървени чипсове и запалки за пушене, налични във варианти като слива, череша, дъб и орех. Освен това предлагаме и изгодна салинитра и консервантна сол (Пражка пудра) обогатена с билки.

С нашите аксесоари за пушене можете да станете майстор в приготвянето на пушено, консервирано и готвено месо. Създайте вкусни и здравословни месни ястия без излишни химикали и добавки. Качеството не трябва да струва скъпо – просто разгледайте нашата категория и се уверете сами. Очакваме вашата поръчка с безплатна доставка до вашия дом!

3.50 лв
5.19 лв
5.40 лв