• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Worst Maken, Vlees Genezen & Roken

Vleesverwerking en -conservering, inclusief worst maken, vlees pekelen en roken, is de beproefde methode voor betaalbare, gezonde en heerlijke huisgemaakte maaltijden. Waarom niet zelf uitzonderlijke worsten, hammen, gehaktbroden en patés produceren? De essentiële apparatuur hoeft niet duur te zijn. Je kunt alle vleesverwerkende en -conserverende gereedschappen die je nodig hebt in onze winkel vinden, aangeboden tegen concurrerende prijzen.

Ontdek ons uitgebreide assortiment vleesrookapparatuur. Om ervoor te zorgen dat je precies vindt wat je zoekt, hebben we onze producten in duidelijke subcategorieën georganiseerd. Hieronder ontdek je eersteklas vellen en omhulsels voor worst maken. Voor degenen die ham bereiden en roken, kunnen slagerstouw en vleesnetten onmisbaar zijn. Onze collectie bevat het budgetvriendelijke linnen slagerstouw, wit katoenen slagerstouw en jute vleesnetten, perfect voor roken en braden. We hebben ook een scala aan rokerijhaken: gespecialiseerde voor vis en kip, naast veelzijdige, traditionele ontwerpen. Elke toegewijde worstmaker moet onze hoogwaardige worstvullers/stoppers en vleesmolens overwegen. Denk je erover na om uitstekende ham of corned beef thuis te bereiden? Onze duurzame roestvrijstalen potten, zoals de Kleine hamkoker (capaciteit 1,5 kg) en de Grote hamkoker (capaciteit 3 kg), zijn essentieel. Voor degenen die gepassioneerd zijn over vlees roken, is onze Vleesrokerset – compleet met een roker & thermometer – een uitstekende starterskit. Voor de meer ervaren breidt onze Tuinroker met poten, een grill en een vetdruppelbak je culinaire mogelijkheden uit. Versterk de unieke smaken en aroma's van je producten met onze Rookhoutsnippers en aanmaakhout, verkrijgbaar in keuzes zoals pruimenboom, zoete kers, eik en walnoot. Daarnaast bieden we betaalbaar geprijsde salpeter en pekelzout (Praags poeder) verrijkt met kruiden.

Met onze rookaccessoires kun je de kunst van het produceren van gerookt, gepekeld en gekookt vlees onder de knie krijgen. Maak heerlijke en gezonde vleesgerechten vrij van onnodige chemicaliën en toevoegingen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn – blader gewoon door onze Worst Maken, Vlees Pekelen & Roken categorie en zie het zelf. We wachten met smart op je bestelling en bieden gratis levering direct aan je deur!

1.75
2.59
2.70
2.72
2.83
3.86
4.62