Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Израда кобасица, сушење меса и пушење

Прерада и конзервирање меса, укључујући између осталог израду кобасица, сушење меса и пушење, је доказани начин приступачне, здраве и укусне домаће хране. Такође можете сами да направите одличне кобасице, шунку, сланутке и паштете. Основна опрема не долази прескупо - купит ћете сав прибор за прераду и конзервирање меса у нашој трговини по конкурентним цијенама.

Упознајте наш широк избор опреме за пушење меса. Настојимо да што брже пронађемо тражене алате и прибор и стога производе поделимо у неколико поткатегорија. Наћи ћете их све у наставку: препоручујемо коже и облоге за прављење кобасица, док би месарска конопца и мрежа од меса могли бити корисни за кување и пушење пршута. У нашој понуди наћи ћете, између осталих, и ланену месарску врпцу, конопцу од белог памука и мрежа од јуте за пушење и печење меса. Такође имамо и различите куке за димљење: двоструке за рибе, троструке за пилиће и традиционалне, универзалне. Прави произвођач кобасица са своје листе не може изоставити пунило / надјев и месар за кобасице: висококвалитетно пунило за кобасице, кабаносе, саламу и остале месне конзерве доступно је у нашој понуди по врло конкурентној цени. Морате пронаћи место за шунку у својој кухињи, тако да можете припремити одличну кувану шунку и јело од говеђег меса код куће на брз и погодан начин. Нудимо чврсте посуде од нехрђајућег челика, као што су шпорет за малу шунку - до 1,5 кг и шпорет за велике пршуте - до 3 кг, оба наизглед неуништива. С поносом представљамо широк избор пушача свим заљубљеницима у пушење меса, нпр. Сет за пушаче меса - пушач и термометар који је одличан предлог за почетнике пушења и излечења меса. Ако сте се већ закачили, вртни пушач са ногама, роштиљем и посудом за капање масти пружит ће вам још више могућности! Ваш производ добит ће јединствени укус и одличну арому, уколико одаберете пушачки дрвени чипс и сортирање - 100% стабло шљиве, слатка трешња, храст или орах су доступни по повољним ценама, баш као што су сол и сух прах (прашки прах) са зачинским биљем !

Наш прибор за пушење омогућит ће вам производњу свих врста димљеног, сухог и куханог меса. Направите своје укусне, здраве месне конзерве без хемијских супстанци, конзерванса и адитива. То не мора да буде скупа ствар - једноставно погледајте нашу понуду и уверите се сами. Позивамо вас да купујете са бесплатном доставом на ваша врата!

233.33 din