• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kolbásztöltés, pácolás és füstölés

A hús feldolgozása és tartósítása, amely a kolbászkészítést, húspácolást és füstölést magában foglalja, a megfizethető, egészséges és ízletes otthoni ételek bevált módszere. Miért ne készítenél magad is kiváló kolbászokat, sonkákat, fasírtot és pástétomokat? A létfontosságú felszerelés nem kerül sokba. Minden szükséges hús feldolgozó és tartósító eszközt megtalálsz üzletünkben versenyképes áron.

Fedezd fel a húsfüstölő eszközeink széles választékát. Azért, hogy pontosan megtaláld, amit keresel, termékeinket átlátható alkategóriákba szerveztük. Lentebb elsőosztályú bőröket és tokokat találsz a kolbászkészítéshez. Azok számára, akik sonka előkészítésével és füstölésével foglalkoznak, a hentes spárga és húsháló nélkülözhetetlen lehet. Kínálatunkban megtalálható az ár-érték arányban kiváló len hentesspárga, a fehér pamut hentesspárga és a zsák húsháló, amelyek tökéletesek füstöléshez és sütéshez. Számos füstölőhorog is kínálunk: különlegeseket halhoz és csirkékhez, valamint sokoldalú, hagyományos kialakításokat. Minden elhivatott kolbászkészítőnek érdemes megfontolnia kiváló minőségű kolbásztöltőinket és húsdarálóinkat. Gondolkodsz otthoni kiváló sonka vagy pácolt marhahús elkészítésében? Tartós rozsdamentes acélból készült edényeink, mint a Kicsi sonka főző (1,5 kg kapacitással) és a Nagy sonka főző (3 kg kapacitással), elengedhetetlenek. Azoknak, akik szenvedélyesen foglalkoznak a húsfüstöléssel, a Húsfüstölő szettünk – amely egy füstölőt és hőmérőt tartalmaz – kiváló kezdőkészlet. A tapasztaltabbak számára kerti füstölőnk lábakkal, grillezővel és zsírcseppentő tálcával bővíti a kulináris lehetőségeket. Fokozd termékeid egyedi ízét és aromáját a Füstölő faforgácsainkkal és gyújtófáinkkal, amelyek között olyan választékot találsz, mint a szilva, az édes cseresznye, a tölgy és a dió. Emellett megfizethető áron kínálunk salétromot és pácoló sót (Prágai por) gyógynövényekkel dúsítva.

Füstölő kiegészítőinkkel mesterré válhatsz a füstölt, pácolt és főtt húsok elkészítésében. Készíts ízletes és egészséges húsételeket felesleges vegyszerek és adalékanyagok nélkül. A minőségnek nem kell magas áron járnia – csak böngéssz a Kolbászkészítés, Húspácolás és Füstölés kategóriánkban és győződj meg róla magad. Alig várjuk rendelésedet, ingyenes házhoz szállítással!