• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Makkaran valmistus, lihan kuivuminen ja tupakointi

Lihan käsittely ja säilöntä, mukaan lukien makkaran valmistus, lihan suolaus ja savustus, on testattu menetelmä edullisten, terveellisten ja herkullisten kotitekoisten aterioiden valmistamiseksi. Miksi et valmistaisi itse erinomaisia makkaroita, kinkkuja, lihapiirakoita ja pateita? Välttämätön laitteisto ei ole kallista. Kaikki tarvitsemasi lihankäsittely- ja säilöntävälineet löydät kaupastamme kilpailukykyiseen hintaan.

Tutustu laajaan lihansavustusvälineiden valikoimaamme. Jotta löydät tarkalleen sen, mitä etsit, olemme järjestäneet tuotteemme selkeisiin alakategorioihin. Alla löydät ensiluokkaiset kuoret ja kuoret makkaran valmistukseen. Niille, jotka valmistavat ja savustavat kinkkua, lihannaru ja lihaverkot saattavat olla välttämättömiä. Valikoimamme sisältää edullisen pellavan lihannarun, valkoisen puuvillan lihannarun ja juuttilihan verkot, jotka ovat ihanteellisia savustamiseen ja paistamiseen. Meillä on myös valikoima savustuskoukkuja: erikoiskoukut kaloille ja kanoille sekä monikäyttöiset, perinteiset mallit. Jokaisen omistautuneen makkaran valmistajan tulisi harkita korkealaatuisia makkaran täyttölaitteitamme ja lihamyllyjämme. Harkitsetko erinomaisen kinkun tai suolalihan valmistusta kotona? Kestävät ruostumattomasta teräksestä valmistetut astiamme, kuten pieni kinkunkeitin (kapasiteetti 1,5 kg) ja suuri kinkunkeitin (kapasiteetti 3 kg), ovat välttämättömiä. Niille, jotka ovat intohimoisia lihansavustajia, lihansavustuspakkauksemme – joka sisältää savustuslaatikon ja lämpömittarin – on mahtava aloituspaketti. Kokeneemmille ulkosavustimemme jalkoineen, grillillä ja rasvanpoistopannulla laajentaa kulinaarista repertuaariasi. Korosta tuotteidesi ainutlaatuisia makuja ja tuoksuja savupölkkyjemme ja tulen sytytyspuumme avulla, joita on saatavilla vaihtoehtoina kuten luumu, makea kirsikka, tammi ja pähkinä. Lisäksi tarjoamme edullista salpietaria ja säilöntäsuolaa (Prahan jauhetta), joka on rikastettu yrteillä.

Savustuslisävarusteillamme voit hallita savustetun, suolatun ja keitetyn lihan valmistuksen taidetta. Luo herkullisia ja terveellisiä liharuokia ilman tarpeettomia kemikaaleja ja lisäaineita. Laatu ei tarvitse maksaa omaisuuksia - tutustu Makkaran valmistus, Lihan säilöntä & Savustus -kategoriimme ja näe itse. Odotamme tilaustasi ja tarjoamme ilmaisen toimituksen suoraan ovellesi!