• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Korvtillverkning, kött härdning och rökning

Köttförädling och konservering, vilket inkluderar korvtillverkning, köttkuring och rökning, är den beprövade metoden för prisvärda, hälsosamma och läckra hemlagade måltider. Varför inte producera exceptionella korvar, skinkor, köttlimpor och patéer själv? Den nödvändiga utrustningen kommer inte att kosta skjortan. Du kan hitta alla verktyg du behöver för köttförädling och konservering i vår butik, till konkurrenskraftiga priser.

Utforska vårt omfattande sortiment av köttrökningsutrustning. För att säkerställa att du hittar exakt det du söker har vi organiserat våra produkter i tydliga underkategorier. Nedan kommer du att upptäcka högkvalitativa skinn och höljen för korvtillverkning. För dem som är intresserade av skinkförberedelse och rökning kan slaktarens snöre och köttnät vara oumbärligt. Vårt sortiment inkluderar det prisvärda linneslaktarsnöret, vit bomullsslaktarsnöre och juteköttnät, perfekta för rökning och rostning. Vi har också ett utbud av rökhakar: specialiserade för fisk och kycklingar samt mångsidiga, traditionella designer. Varje engagerad korvtillverkare bör överväga våra förstklassiga korvstoppare och köttkvarnar. Tänker du laga utmärkt skinka eller corned beef hemma? Våra hållbara rostfria grytor, som den lilla skinkkokaren (kapacitet 1,5 kg) och den stora skinkkokaren (kapacitet 3 kg), är nödvändiga. För dem som brinner för köttrökning är vårt köttrökningsset - komplett med en rökare och termometer - en utmärkt startkit. För den mer erfarna, expanderar vår trädgårdsrökare med ben, en grill och en droppbricka dina kulinariska möjligheter. Förhöj dina produkters unika smaker och aromer med våra rökvedflis och tändved, tillgängliga i val som plommonträd, söt körsbär, ek och valnöt. Dessutom erbjuder vi prisvärd salpeter och härdningssalt (Pragpulver) berikat med örter.

Med våra rökningstillbehör kan du bemästra konsten att producera rökt, botat och kokt kött. Skapa härliga och hälsosamma kötträtter fria från onödiga kemikalier och tillsatser. Kvalitet behöver inte kosta mycket – bläddra bara igenom vår Körvtillverkning, Köttbotning & Rökning kategori och se själv. Vi ser fram emot din beställning och erbjuder gratis leverans direkt till din dörr!

18.92 kr
28.03 kr
29.19 kr
29.43 kr
41.73 kr
45.59 kr
57.30 kr