Membuat Sosej, Menghidang Daging & Merokok

Pemprosesan daging dan pemeliharaan, termasuk antara lain membuat sosis, pengawetan daging dan merokok, adalah cara yang terbukti untuk makanan buatan sendiri yang sihat, sihat dan lazat. Anda boleh menghasilkan sosej, ham, daging dan pate yang sangat baik untuk anda sendiri. Peralatan asas tidak terlalu mahal - anda akan membeli semua pemprosesan daging dan memelihara aksesori di kedai kami dengan harga yang kompetitif.

Kenali peralatan pemilihan daging kami yang luas. Kami berusaha mencari alat dan perkakas yang anda cari dengan cara yang paling cepat dan dengan itu membahagikan produk menjadi beberapa subkategori. Anda akan mendapati mereka semua di bawah: kami mencadangkan kulit dan sosej untuk membuat sosej, manakala daging penjual daging dan jaring daging boleh menjadi berguna untuk ham memasak dan merokok. Dalam tawaran kami, anda akan dapati antara lain, Linen tukang jahit Linen yang berpatutan, Twine daging kambing kapas dan jute daging untuk jaring dan daging panggang. Kami juga mempunyai cangkuk cerut yang pelbagai: double untuk ikan, tiga kali untuk ayam dan yang tradisional, universal. Pembuat sosej yang benar tidak boleh meninggalkan pengisi sosis / pengacau dan penambang daging dari senarainya: Pengisi berkualiti tinggi untuk sosej, kabanos, salami dan lain-lain yang diperkaya daging boleh didapati dalam tawaran kami untuk harga yang sangat kompetitif. Anda mesti mencari tempat untuk periuk ham di dapur anda supaya anda dapat menyediakan ham yang sangat baik dan daging kornet di rumah dengan cepat dan mudah. Kami menawarkan periuk keluli tahan karat yang kukuh, seperti periuk pemasak ham kecil - kapasiti sehingga 1.5 kg dan periuk pemasak ham Besar - kapasiti sehingga 3 kg, kedua-duanya kelihatan tidak boleh diruntuhkan. Kami dengan bangganya menyampaikan pelbagai pilihan perokok kepada semua pencinta merokok daging, mis. Contoh perokok daging - perokok & termometer yang merupakan cadangan yang bagus untuk merokok dan menyembuhkan orang baru. Sekiranya anda sudah terjebak, perokok Garden dengan kaki, grill dan gris dulang akan memberikan anda lebih banyak kemungkinan! Buah-buahan anda akan mendapat rasa yang unik dan aroma yang sangat baik, jika anda memilih cip kayu Merokok dan memikat - 100% pokok plum, ceri manis, oak atau walnut boleh didapati dengan harga yang berpatutan, seperti garam garam dan garam pengawetan (serbuk Prague) !

Aksesori merokok kami akan membolehkan anda menghasilkan semua jenis daging salai, sembuh dan masak. Buat makanan lazat dan sihat anda sendiri yang bebas daripada bahan kimia, bahan pengawet dan aditif. Ia tidak perlu menjadi urusan yang mahal - hanya semak tawaran kami dan lihat sendiri. Kami menjemput anda membeli-belah dengan penghantaran percuma ke pintu anda!

RM8.24
RM37.65
RM40.71