Izrada kobasica, sušenje mesa i pušenje

Prerada i konzerviranje mesa, uključujući između ostalog izradu kobasica, sušenje mesa i pušenje, dokazan je način pristupačne, zdrave i ukusne domaće hrane. Možete i sami izraditi odlične kobasice, šunku, mesni kruh i paštete. Osnovna oprema ne dolazi preskupo - kupit ćete sve dodatke za preradu i konzerviranje mesa u našoj trgovini po konkurentnim cijenama.

Upoznajte naš široki izbor opreme za pušenje mesa. Nastojimo što brže pronaći alate i pribor koji tražite i proizvode podijeliti u nekoliko potkategorija. Naći ćete ih sve u nastavku: preporučujemo kože i obloge za izradu kobasica, dok bi mesarska konopa i mreža bila korisna za kuhanje i pušenje pršuta. U našoj ponudi naći ćete, između ostalih, i pristupačne platnene mesarske vrpce, vrpcu od bijelog pamučnog mesara i mrežicu od Jute za pušenje i pečenje mesa. Također imamo različite kuke za pušače: dvostruke za ribe, trostruke za piliće i tradicionalne, univerzalne. Pravi proizvođač kobasica ne može na svom popisu izostaviti punilo / nadjev i mesar za kobasice: visokokvalitetno punilo za kobasice, kabanove, salame i ostale mesne konzerve dostupno je u našoj ponudi po vrlo konkurentnoj cijeni. Morate pronaći mjesto za kuhanje šunke u svojoj kuhinji, tako da možete pripremiti izvrsnu kuhanu šunku i jelo od goveđeg mesa kod kuće na brz i prikladan način. Nudimo čvrste posude od nehrđajućeg čelika, kao što su štednjak sa šunkom malog do 1,5 kg i štednjak sa šunkom do 3 kg, oba naizgled neuništiva. S ponosom predstavljamo širok izbor pušača svim zaljubljenicima u pušenje mesa, npr. Set za pušače mesa - pušač i termometar koji je izvrstan prijedlog za početnike pušenja i izlijevanja mesa. Ako ste se već zakačili, vrtni pušač s nogama, roštiljem i posudom za kapanje masti pružit će vam još više mogućnosti! Ako odaberete jedinstveni ukus i izvrsnu aromu, ako odaberete drva od pušenja i lojnice - 100% stablo šljive, trešnja, hrast ili orah mogu se dobiti po prihvatljivim cijenama, poput solje i sušenja (praški prah) s biljem !

Naš pribor za pušenje omogućit će vam proizvodnju svih vrsta dimljenog, suhog i kuhanog mesa. Napravite svoje ukusne, zdrave mesne konzerve bez kemijskih tvari, konzervansa i aditiva. To ne mora biti skupa afera - jednostavno provjerite našu ponudu i uvjerite se sami. Pozivamo vas u kupovinu s besplatnom dostavom na vaša vrata!

13.24 kn
38.82 kn