• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Izrada kobasica, sušenje mesa i dimljenje

Obrada i konzerviranje mesa, koja uključuje izradu kobasica, sušenje mesa i dimljenje, provjerena je metoda za pristupačne, zdrave i ukusne domaće obroke. Zašto ne proizvesti izvanredne kobasice, šunke, mesne okruglice i paštete sami? Osnovna oprema neće vas koštati bogatstvo. Sve alate potrebne za obradu i konzerviranje mesa možete pronaći u našoj trgovini po konkurentnim cijenama.

Istražite naš širok asortiman opreme za dimljenje mesa. Kako biste bili sigurni da pronađete točno ono što tražite, naši su proizvodi organizirani u jasne podkategorije. Ispod ćete otkriti kože i omotače visoke kvalitete za izradu kobasica. Za one koji se bave pripremom i dimljenjem šunke, mesarski konac i mrežica za meso mogu biti neophodni. Naša kolekcija uključuje ekonomičnu lanenu mesarsku vrpcu, bijelu pamučnu mesarsku vrpcu i jutenu mrežicu za meso, idealnu za dimljenje i pečenje. Također se ponosimo raznim kukama za dimnicu: specijaliziranim za ribu i piletinu, uz svestrane, tradicionalne dizajne. Svaki posvećeni proizvođač kobasica trebao bi razmotriti naše vrhunske pribore za punjenje kobasica i mljevenje mesa. Razmišljate o kuhanju odlične šunke ili govedine u salamuri kod kuće? Naši izdržljivi lonci od nehrđajućeg čelika, poput malog šunka lonca (kapacitet 1,5 kg) i velikog šunka lonca (kapacitet 3 kg), su neophodni. Za one koji su strastveni u dimljenju mesa, naš set za dimljenje mesa - kompletiran s dimljačom i termometrom - odličan je početnički kit. Za iskusnije, naš vrtalni dimljač s nogama, roštiljem i posudom za masnoću proširuje vaše kulinarske mogućnosti. Poboljšajte jedinstvene okuse i arome vaših proizvoda s našim drvenim čipsom i drvenim pločicama za dimljenje, dostupnim u opcijama kao što su šljiva, slatka trešnja, hrast i orah. Osim toga, nudimo povoljno cijenjen salitru i sol za konzerviranje (Prašak iz Praga) obogaćenu biljem.

S našim dodacima za dimljenje, možete ovladati umjetnošću proizvodnje dimljenog, sušenog i kuhana mesa. Stvorite ukusna i zdrava mesna jela bez nepotrebnih kemikalija i aditiva. Kvaliteta ne mora biti skupa - samo pregledajte našu kategoriju Izrada kobasica, Sušenje mesa & Dimljenje i uvjerite se sami. S nestrpljenjem očekujemo vašu narudžbu, nudeći besplatnu dostavu do vaših vrata!

1.75