• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Fabricarea cârnaților, Conservarea cărnii și Afumatul

Procesarea și conservarea cărnii, care include fabricarea de cârnați, curățarea și afumarea cărnii, este metoda dovedită pentru preparatele de casă accesibile, sănătoase și delicioase. De ce să nu produci tu însuți cârnați excepționali, șuncă, chiftele și pateuri? Echipamentul esențial nu va sparge banca. Poți găsi toate instrumentele de procesare și conservare a cărnii de care ai nevoie în magazinul nostru, oferite la prețuri competitive.

Explorează gama noastră extinsă de echipamente pentru afumarea cărnii. Pentru a te asigura că găsești exact ceea ce cauți, am organizat produsele noastre în subcategorii clare. Mai jos, vei descoperi piei și învelișuri de calitate superioară pentru fabricarea de cârnați. Pentru cei pasionați de prepararea și afumarea șuncii, sfoara de măcelar și plasa de carne s-ar putea să fie indispensabile. Colecția noastră include sfoara de măcelar din in la un preț accesibil, sfoara de măcelar din bumbac alb și plasa de carne din iută, perfecte pentru afumare și prăjire. De asemenea, ne mândrim cu o gamă de cârlige pentru afumat: unele specializate pentru pește și pui, alături de modele tradiționale și versatile. Orice fabricant de cârnați dedicat ar trebui să ia în considerare umplutorele/topitoarele și măcinațele noastre de carne de calitate superioară. Te gândești să gătești acasă o șuncă excelentă sau carne de vită conservată? Oalele noastre din oțel inoxidabil, cum ar fi fiertorul de șuncă mic (capacitate 1,5 kg) și fiertorul de șuncă mare (capacitate 3 kg), sunt esențiale. Pentru cei pasionați de afumarea cărnii, setul nostru de afumătoare – complet cu un afumător și termometru – este un kit excelent pentru începători. Pentru cei mai experimentați, afumătorul nostru de grădină cu picioare, un grătar și o tavă de picurare a grăsimii îți extinde posibilitățile culinare. Îmbunătățește aromele și aroma unică a produselor tale cu așchiile și lemnele noastre pentru afumat, disponibile în opțiuni precum prun, cireș dulce, stejar și nuc. În plus, oferim salpetru și sare de conservare (pulbere de Praga) îmbogățite cu ierburi la prețuri accesibile.

Cu accesoriile noastre pentru afumat, poți stăpâni arta producției de carne afumată, conservată și gătită. Creează preparate din carne delicioase și sănătoase, fără chimicale și aditivi inutili. Calitatea nu trebuie să vină la un preț ridicat – pur și simplu răsfoiește categoria noastră Fabricarea de cârnați, Curățarea & Afumarea cărnii și vezi singur. Așteptăm cu nerăbdare comanda ta, oferind livrare gratuită direct la ușa ta!

8.24 leu
12.20 leu