Produk popular Produk ini dibeli terakhir 9 minit yang lalu.

Beetroot "Cylindra" - 750 biji - Beta vulgaris - benih

RM14.04
003517
Dalam stok
+

Beet turun dari bit laut dan di samping bit gula adalah sayuran akar yang popular. Kami mempunyai benih "Cylindra" beetroot yang terdapat di kedai kami - pemenang Anugerah Pengguna Pemimpin Kualiti 2014.

Beetroot "Cylindra" adalah pelbagai ditanam untuk penuaian awal. Tumbuh-tumbuhan dari kultivar ini menghasilkan taproot silinder yang elit, dengan kulit licin dan tipis. Dagingnya berwarna merah dan manis dalam rasa. Daun mengambil bentuk bit yang tipikal dengan petioles berwarna terang. Pelbagai ini menghasilkan tanaman kaya.

Pelbagai bit "Cylindra" ditujukan untuk penggunaan langsung selepas musim menuai, namun ia dapat disimpan sepanjang musim gugur dan musim sejuk. Seseorang boleh menggunakannya dalam pengeluaran jus, purees, makanan beku dan pengawet. Tumbuhan ini mendapati banyak kegunaan dalam seni kuliner, dari sup mudah hingga ke hidangan masakan masakan dunia. Salad bit adalah bom vitamin sebenar. Anda tidak dapat membayangkan borscht tradisional Eropah Timur tanpa asasnya - bit yang sangat baik. Anda boleh membesar sendiri kerana "Cylindra" bit beetroot yang ditawarkan di kedai kami.

Sayur-sayuran yang terkenal di semua rantau di dunia ini dihargai untuk rasa, nilai pemakanan dan kesan ubat-ubatan. Kandungan betanin yang tinggi, baik warna merah dan anti-oksidan yang kuat, tidak hanya memberi kesan kepada nilai kuliner, tetapi juga menunjukkan kesan yang menguntungkan terhadap kesihatan. Jumlah mineral yang besar mempengaruhi kesan tersebut juga. Bawang merah menguatkan sistem kardio-vaskular, membantu orang yang menderita anemia dan mempercepat pemulihan pesakit yang memerangi leukemia dan mereka yang selepas kemoterapi. Taproot merah juga boleh membantu orang-orang dengan hipertensi, kanser sistem pencernaan atau kencing. Mereka meningkatkan ketahanan badan terhadap virus, mempunyai kesan pembentukan asas pada tubuh dan membantu mengatasi sistem climacterium yang membingungkan.

Kami menawarkan 8 g biji bit "Cylindra" dalam setiap bungkusan, dengan arahan asas yang tumbuh untuk sayuran ini dan tarikh sow-by termasuk dalam maklumat pakej.

  • Berat: 8 g
  • Penggunaan: penggunaan langsung; pemprosesan; menyimpan; pembekuan


Kira-kira 750 biji (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - telah berniaga selama lebih dari satu dekad dan dari awal lagi kami telah membuat kualiti produk kami menjadi keutamaan. Sepanjang tahun kami telah menyampaikan barang berkualiti terbaik kepada puluhan ribu pelanggan dari seluruh dunia. Kepuasan mereka membuktikan bahawa kami memilih cara yang betul.

Semua benih yang kami jual adalah tertakluk kepada pemeriksaan kawalan kualiti pelbagai peringkat dan hanya kemudiannya dibungkus dengan teliti dan dihantar. Produk kami telah dianugerahkan pelbagai sijil dan mematuhi piawaian tertinggi Kesatuan Eropah. Pekerja kami adalah tukang kebun yang berpengalaman yang lebih gembira menjawab setiap pertanyaan anda.

Di manakah benih kita datang?

Semua biji yang dijual di kedai kami datang dari pengeluar terbaik dari seluruh Kesatuan Eropah. Terima kasih kepada kerjasama yang panjang dengan mereka, kami dapat membangunkan keadaan menyimpan dan penghantaran yang paling mencukupi, menjamin bahawa anda sentiasa menerima batch biji segar dan teliti yang diuji. Pengecualian orang tengah dari keseluruhan proses bukan sahaja memungkinkan kita untuk mengelakkan penghantaran benih yang sudah lama terlalu lama di rak gudang, tetapi juga memastikan harga yang paling menarik untuk produk berkualiti tinggi.

Proses kawalan kualiti

Semua benih kami mesti lulus proses kawalan kualiti empat peringkat.

Tahap pertama bermula dengan pilihan pemilihan yang teliti. Daripada kita meneruskan mengawal tanaman mereka, pengeluar asing tidak dikecualikan daripada proses kawalan kualiti. Tumbuhan diperiksa pada setiap peringkat perkembangan mereka: apabila mereka mula tumbuh, semasa mekar dan apabila mereka mula menghasilkan buah (biji). Pada peringkat ini perkara yang paling penting adalah untuk memastikan jarak yang betul dari tumbuh-tumbuhan. Terima kasih kerana memperoleh ciri-ciri morfologi yang dikehendaki bagi setiap spesies atau varieti tertentu, seperti warna, ketinggian dan bentuk, dapat dipastikan.

Tahap dua terdiri daripada ujian pengesahan terperinci dalam keadaan makmal. Dengan menggunakan peralatan berkualiti tinggi oleh kakitangan yang berkelayakan, pembekal kami melakukan lebih daripada 30 000 pemeriksaan kualiti setiap tahun. Benih yang tidak memenuhi keperluan kami adalah tertakluk kepada proses penapisan teknologi, termasuk pengeringan, pembersihan, peningkatan dan pengujian lagi.

Peringkat tiga bermula dengan menanam benih dalam plot kawalan terpilih. Dengan cara itu, kita memperoleh maklumat berharga yang tepat mengenai percambahan mereka yang mesti dikekalkan pada tahap yang sesuai. Pada masa yang sama, identiti varieti setiap spesies diperiksa pada peringkat ini.

Peringkat empat berlaku di gudang kami dan terdiri daripada menghapuskan biji-bijian yang telah disimpan terlalu lama di rak kami dan menggantikannya dengan kumpulan baru. Setiap pakej dicap dengan nombor kumpulan yang unik dan juga dengan sow-by-date.

Keempat peringkat yang digabungkan membolehkan kita menyatakan dengan yakin bahawa benih yang kami sampaikan mematuhi piawaian tertinggi dan telah menyelesaikan semua peringkat kawalan yang diperlukan dengan warna terbang.

Hadiah dan anugerah

Benih-benih yang kami jual telah diiktiraf secara meluas untuk kualiti mereka dan telah memenangi banyak anugerah. Benih kami memenangi pingat emas dan perbezaan untuk kualiti tinggi mereka. World of Flowers juga dihormati kerana pendekatan inovatifnya.

Antaranya ialah: INOVASI TOP (Jun 2015), GOLD MEDAL AT THE POZNAN INTERNATIONAL FAIR (2015), PEMIMPIN KUALITI PENGGUNA (2014), PELAWAT TAHUN (2014).

Di samping itu, kami juga telah dianugerahkan sijil "IDEAL BUSINESS" selama dua tahun berturut-turut.

Percambahan

Kami komited untuk menjual hanya benih berkualiti tinggi. Dengan mengambil kira usaha yang kita buat setiap hari, sila juga ambil perhatian bahawa tumbuh-tumbuhan adalah organisma hidup dan percambahan dan pertumbuhan mereka bergantung pada banyak faktor, seperti suhu, jenis tanah, kelembapan dan frekuensi dengan itu disiram, menyemai masa dan keadaan, gunakan baja dan agen perlindungan tumbuhan (racun perosak), serta keadaan cuaca dan iklim. Kami menyediakan bantuan dengan berkongsi maklumat penyebaran dan perkembangan yang tepat dan terkini, namun, kita tidak boleh bertanggungjawab terhadap tumbuhan yang tidak ditanam dalam keadaan sesuai untuk spesies tertentu.