Pelet gambut

Pelet gambut adalah penyelesaian moden untuk benih yang tumbuh di rumah dan secara profesional. Terima kasih kepada produk ini, anda akan dengan cepat, dengan mudah menyemai benih tanpa mengotorkan tangan anda. Kami akan memberitahu anda, bagaimana mungkin!

Pelet gambut yang boleh diperluaskan adalah bahagian kecil gambut, dimampatkan dan ditutup dengan bahan bio-degradable. Pelet yang disiram mengembang dan berubah menjadi "periuk" mesra alam. Gambut adalah ringan, telap, tetapi menyerap banyak air - oleh itu ia menyediakan benih bercambah dengan keadaan pembangunan yang ideal. Anda tidak perlu membawa karung dengan tanah pembenihan, atau tidak menyediakan campuran itu sendiri. Kami menamatkan cuci semula periuk nurseri sekali lagi dan akar lembut rosak sekali lagi semasa pemindahan. Pelet gatal dengan ketara memudahkan pengeluaran anak benih dan kerana mereka diperbuat daripada bahan 100%, anda boleh menanamnya bersama-sama dengan tumbuhan. Ini adalah penyelesaian yang mesra alam, perniagaan dan menjimatkan masa. Anda akan membeli pelet gambut berkualiti premium pada harga istimewa di kedai online kami. Kami menawarkan versi tebal 18, 33 dan 44 mm dalam pek yang mengandungi nombor berbeza dari 10 hingga 996 keping. Klik pada produk, lihat lebih dekat dan nikmati diri saya Saya menguji produk luar biasa ini.

Kami menjemput anda untuk lawatan membeli-belah melalui Pasar Seeds Garden online. Tumbuh tumbuhan dengan kami kurang sukar dan membawa kepuasan yang lebih. Pesanan pelet gambut dengan penghantaran rumah yang berpatutan.