Palisades dan pagar

Palisades dan pagar akan menarik pelengkap taman anda dan memaparkan fungsi yang sangat baik pada masa yang sama. Anda boleh menggunakannya untuk memisahkan tumbuh-tumbuhan merayap dan menyebarkan luas dari tumbuh-tumbuhan lain, menggunakannya sebagai perlindungan dari rumah dan haiwan liar atau hanya merawatnya sebagai perhiasan. Anda akan menemui pelbagai terbesar palisades taman dan pagar di kedai online kami.

Sekiranya anda mencari perlindungan yang efektif untuk pokok, pokok renek dan sempadan anda, beli sempadan jaring mata (diameter 15 mm), boleh didapati dalam saiz berikut: 0.4 x 5 m, 0.6 x 5 m, 0.8 x 5 m atau 1.2 x 5 m. Adakah anda berhasrat mengelilingi kawasan yang lebih besar dengan pagar rendah? Perintah 50 meter dari jaring mesh Sempadan pada harga yang sangat rendah! Kami juga menawarkan jaring pelindung yang kuat tahan lama (dengan diameter 30 mm), bersaiz 0.40 x 25 mi 0.60 x 25 m dan 1.2 x 5 m Perlindungan mesh pelindung dengan diameter mesh kecil (7 mm) yang terbukti perlindungan ideal dari haiwan yang memakan kulit kayu. Adakah anda ingin membeli palisade taman yang tahan lama dan estetik? Anda akan mendapati produk yang memenuhi kriteria di kedai kami juga. Perintahkan modular 22.5 cm tinggi, 2.1 atau 2.7 m Palisade panjang yang mudah dipasang, ringan dan tahan cuaca. Anda boleh mengelilingi padang rumput, taman batu atau sempadan dengan Palisade yang tinggi dengan ketinggian 4.05 m yang panjang, 6 cm. Sekiranya anda lebih suka tema bucolic, memerintahkan pagar Taman Woodgrain yang menawan, rendah, putih, coklat, hijau atau teracotta berwarna 26 cm x 2 m. Sekiranya anda mencari hiasan yang lebih canggih, memerintahkan tembaga, terakotta atau pagar Taman Hiasan hitam 30 cm x 2.45 m. Dengan bantuannya, anda dapat menandakan laluan di antara sempadan atau tempat relaksasi.

Seperti yang anda lihat, pemilihan palisades dan pagar kami adalah besar dan kami masih berusaha keras untuk mengembangkannya. Jika anda mencari inspirasi dan idea, bagaimana untuk membuat taman dongeng, anda akan dapati orang-orang di kedai kami. Jimat wang terima kasih kepada harga yang sangat baik untuk palisades dan pagar, yang dihasilkan bahan berkualiti premium, dan membuat pembelian tanpa meninggalkan rumah. Kami menjamin bahawa membeli-belah dengan kami akan sentiasa menyeronokkan.