Bahan kebersihan kebersihan

Bahan kebersihan kebersihan adalah bahagian di mana kita telah mengumpulkan bahan-bahan keselamatan kerja, agen pembersih untuk alat rumah tangga dan kebun, kompost bin, sampah dan agen pembersih sampah. Gunakannya untuk mengambil penjagaan yang terbaik di rumah dan sekitarnya!

Apa sebenarnya yang anda ingin beli? Sekiranya anda berniat untuk meningkatkan prestasi tanaman pengairan atau limbah rawatan kumbahan atau hanya menghilangkan bau yang membingungkan, perintis pengaktif dan tab Cesspool kami yang terbukti. Lihatlah lebih jauh daripada EXPEL Bio-activator yang murah dan cepat bertindak untuk tumbuhan rawatan sampah dan kumbahan dan tab Bros - Microbec Ultra-Cesspool, yang boleh didapati dengan harga yang sangat baik. Adakah anda memerlukan pakej yang lebih besar? Perintis 1 kg Cesspool Sasaran dan pembersihan kilang rawatan kumbahan rumah. Cari aksesori yang diperlukan untuk penuaian tanaman dalam subkategori topeng penapis Wajah. Anda akan menemui separuh topeng Agrecol yang agak murah dan cekap di sana. Ia akan menawarkan perlindungan yang sangat diperlukan untuk saluran pernafasan anda. Kedai online kami juga menawarkan gelas perlindungan Resiste yang megah dan tahan lama dengan kanta polikarbonat dan goggle perlindungan splatter Galar polikarbonat. Pembelian ini akan membolehkan anda bekerja dengan selamat dan selesa! Kami juga mengesyorkan sabun kalium Agrecol dalam pakej 500 ml, satu-satunya agen pembersihan ultra-efisien untuk alat kebun, pasu dan daun tanaman. Terima kasih kepada produk kami dari seksyen bahan kebersihan kebersihan penjagaan menyeluruh, taman anda akan menjadi lebih mudah!

Jangan teragak-agak, mengambil kesempatan daripada harga yang sangat kompetitif kami! Anda boleh menempah aktivator dan tab tabung, agen pembersih dan topeng penapis muka dengan penghantaran rumah yang boleh dipercayai dan cepat di kedai taman online kami. Jangan ketinggalan peluang itu - kedai taman kami mempunyai semua yang anda perlukan di satu tempat. Kami menjemput anda melayari tawaran kami!

RM20.96
RM41.18
RM41.18
RM41.18