Baja Thuja

Baja Thuja membolehkan anda menjaga semangat, kesihatan dan warna pokok pokok malar hijau anda dengan betul. Thujas, yang biasa disebut arborvitaes, tersedia dalam banyak pilihan varietas yang mempunyai satu kesamaan: keperluan pemakanan khusus yang dapat dipenuhi dengan produk profesional yang dikhaskan untuk mereka yang sangat ramah lingkungan. Anda akan mendapat pelbagai jenis baja thuja dari banyak jenama terkenal di kedai kami: di bawah sila dapatkan produk premium dari kategori tersebut dengan harga yang kompetitif. Perhatikan betul-betul!

Pupuk Sasaran Thuja dengan Mikronurtrien, yang mencegah jarum dan sisik berwarna coklat, tersedia dalam berbagai ukuran. Pilih salah satu mengikut bilangan arborvita yang tumbuh di kebun anda. Tidak ada risiko membayar lebih! Pupuk Thuja "100 dni" (100 hari) dari Florovit juga mendapat populariti yang luar biasa. Makanan tanaman berbutir yang mudah digunakan ini dilengkapi dengan formula khas yang memastikan kesan berpanjangan. Kami juga mempunyai sesuatu yang istimewa untuk semua peminat produk cecair segera yang berkesan, Baja Daun "Zielony Dom" untuk Thujas dalam tin penyiram yang siap digunakan. Baja kecemasan pekat ini sangat sesuai untuk menambah dan menghidupkan pokok yang lemah dan diserang penyakit. Anda hanya perlu memasangkan kaleng penyiram dengan baja ke selang kebun dan menyiram tanaman untuk memberi mereka nutrien yang lengkap. Sekiranya anda berhasrat untuk menjaga tanaman hijau malar anda, mulailah menggunakan Autumn Conifer Fertilizer dari Target pada akhir musim panas. Produk ini meningkatkan daya tahan dan tahan fros arborvita. Ini akan membolehkan anda menyiapkan pokok dan pokok renek anda untuk musim sejuk dan menghilangkan masalah radang dingin. Lihatlah!

Kami menganjurkan anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran kedai kami. Belanja dengan cepat, selesa, dengan jaminan kepuasan dan manfaatkan harga berpatutan kami!

There are no products in this section