Biji Bean

Sekiranya anda berfikir tentang mengembangkan sayuran yang lazat dengan potensi hiasan, pilihlah biji kacang. Terdapat banyak jenis varieti yang terdapat di kedai kami. Mereka berbeza dengan tabiat, warna mekar, bentuk pod, saiz dan kandungan benih atau penggunaan yang dimaksudkan.

Kami mempunyai benih salah satu jenis kacang yang paling popular yang ditanam untuk benih kering - "Piekny Jas" - terdapat di kedai kami. Pelbagai "Igolomska", yang menghasilkan biji-bijian yang sederhana yang sesuai untuk dijejali, dan "Wawelska", menghasilkan biji merah, juga patut mendapat perhatian anda. Sekiranya anda mengambil berat tentang makanan yang sihat, pilihlah kacang Mung yang ditanam. Anda akan bertumbuh dengan mudah di rumah dan menikmati makanan ringan yang lazat dan sihat yang kaya dengan vitamin dan mineral. Dalam tawaran kami, anda juga akan menemui jenis kacang hias yang boleh dimakan yang akan meliputi pergola, gazebos, dinding atau balkoni. Bunga mawar yang menarik akan menghiasi struktur tertutup sepanjang musim panas sehingga awal musim luruh. Salah satu varieti kacang hias yang terbaik, yang buahnya dan biji boleh dimakan, adalah "Hestia". Tumbuhan ini tumbuh agak rendah, sehingga 40 cm tinggi dan oleh itu boleh ditanam dalam bekas.

Kurangkan masa dan pilih pelbagai kacang kegemaran anda. Semua benih yang terdapat dalam tawaran kami datang dari sumber yang telah terbukti dan pengeluar terkenal, apa yang menjamin kualiti dan kapasiti percambahan yang tinggi.

RM4.61 RM7.68
Promosi berakhir
RM6.96 RM11.61
Promosi berakhir
-40%
RM6.96 RM11.61
Promosi berakhir
RM14.76 RM24.61
Promosi berakhir