Sarung tangan

Tidak kira jika anda mencari sarung tangan berkebun, pelindung atau tugas berat, kami mempunyai pemilihan terluas di pasaran pada harga yang sangat kompetitif. Jangan teragak-agak, pilih kualiti yang sangat baik dan keselesaan kerja yang tinggi. Tiada lagi lebam, luka, jagung yang menyakitkan, atau jari beku atau basah. Ketahui lebih lanjut mengenai pelbagai kami dan pilih sarung tangan yang sesuai!

Sekiranya anda mencari sarung tangan murah untuk tugas-tugas kecil di rumah, di garaj atau taman, perintah sarung tangan bersalut Latex untuk berkebun dan rumah tangga lain bekerja dengan lapisan non-slip khusus di bahagian dalam. Adakah anda ingin melindungi tangan semasa merumput, menggali dan memangkas pokok? Sarung tangan Perlindungan - dengan titik cengkaman PVC atau sarung tangan Taman Keselesaan akan menyediakan cengkaman yang betul dan stabil. Sarung tangan bersalut lateks Touch - nipis, selesa dan selesa - akan memberi perlindungan tambahan dari kelembapan. Sekiranya anda lebih berminat dengan model yang diperbuat daripada bahan tebal, tahan lasak dan bernafas, sarung tangan Taman negara atau sarung tangan Taman Kurrebo, yang disyorkan, antara lain, untuk kerja yang terdedah kepada bahan kimia yang menjengkelkan. Ringan, kalis air Sarung tangan titisan yang diperbuat daripada spandeks dan poliuretana sangat sesuai untuk musim bunga dan musim luruh dan mengangkat kentang. Pastikan untuk memesan sepasang sarung tangan taman Forester yang tebal, hangat dan selesa atau sarung tangan taman Celsius dengan lapisan Thinsulate (digunakan antara lain dalam pengeluaran kismik berkualiti tinggi dan pakaian sukan) untuk musim sejuk. Kami telah menyebut hanya sebahagian kecil daripada tawaran kami, hanya lihat pada senarai di bawah ini - anda akan mencari gambar produk dan penerangan tentang semua model yang terdapat di kedai kami. Kami menawarkan pelbagai jenis gaya dan warna!

Beli kualiti berkebun, kalis air, panas dan boleh dipercayai dan sarung tangan pelindung, yang dihasilkan bahan kelas pertama, dengan harga yang sangat berpatutan. Kami menawarkan produk syarikat terkenal, seperti pembekal pakaian taman terkemuka, Nelson Garden. Sangat mudah, anda perlu berhenti merenung: tambah model pilihan anda ke kereta, sahkan pembelian dan biarkan kami menjaga yang lain. Kami menjemput anda untuk melawat kedai kami di kemudahan terawal anda!