Benih Rumput Hias

Sekiranya anda mempertimbangkan untuk mengatur taman semula jadi, anda hanya perlu membeli biji rumput hiasan. Tumbuh-tumbuhan ini adalah komponen taman yang sangat diperlukan dalam gaya naturalistik. Kami mempunyai benih banyak spesies rumput hiasan dalam tawaran kami, uksae Korea (rumput perak Cina), rumput pampas, rumput esparto, rumput gempa besar atau rumput kenari. Mereka bukan sahaja berfungsi sebagai hiasan, tetapi juga boleh digunakan dalam bunga bunga kering.

Rumput pampas tergolong dalam rumput hiasan yang paling popular. Ia tumbuh cukup tinggi, sehingga 2 m tinggi. Di musim luruh, bunga tebal, putih, berkulit putih atau merah jambu terdapat di bahagian atas tumbuhan yang tinggi. Ia dipasang untuk latar belakang katil bunga dan tepi air. Sekiranya anda berfikir mengatur taman batu, fescue biru, bentgrass dan ekor anjing emas akan sesuai dengan keperluan anda. Rumput-rumput ini membentuk bulu rendah dan mengharmonikan dengan tumbuhan hiasan lain. Hare's-tail dan rumput kenari kelihatan hebat dalam karangan bunga segar dan kering. Mereka sudah tentu sesuai dengan kebun-kebun semula jadi.

Semua benih rumput hiasan yang terdapat dalam tawaran kami memenuhi piawaian kualiti tertinggi dan menunjukkan keberkesanan yang tinggi, kerana ia berasal dari pengeluar terkenal sahaja. Tidakkah anda percaya? Pilih pelbagai kegemaran anda dan periksa! Rumput agak mudah dalam penanaman, tidak memerlukan syarat khas, atau tidak memerlukan langkah penjagaan khas. Mereka akan terus menghiasi taman anda walaupun kebanyakan tumbuhan akan terasa gatal.