Di rumah

Kedai dalam talian kami menawarkan pelbagai aksesori yang terbukti berguna di rumah. Lihatlah dan semak apa yang anda perlukan. Anda akan membeli produk yang diperlukan untuk kerja harian dan tugas dengan harga yang sangat baik di kedai kami.

Penganjur praktikal diperlukan untuk mengekalkan ketenteraman dan menjaga kekacauan. Semak di dalam Baskets, bekas dan kotak subkategori, di mana kotak estetik, keranjang yang boleh dilipat dan bekas penyimpanan dalam pelbagai saiz, dengan dan tanpa penutup, dan basuh basuh, menanti anda. Kami juga menawarkan bakul dobi (termasuk saiz XXL). Buang habuk berfungsi - tidak kira jika anda memerlukan bekas sisa untuk dapur, bilik mandi atau pejabat - tidak dapat dilepaskan dari tawaran kami. Anda akan menemui sebuah tong sampah yang sesuai dengan keperluan anda di sini - lihat pada sampah 10 liter Swantje dengan tudung berputar dan tong sampah Rasmus 50 liter yang besar dengan tudung penutup. Kotak, nampan dan penganjur kami yang berpatutan dan praktikal, seperti kotak peralatan Kaliber dan kotak alat Multicase Carge dengan laci sangat disyorkan untuk semua DIY dan lelaki. Barang-barang kecil, seperti skru, paku, band getah, aksesori jahitan dan barang-barang tangan boleh disimpan di dalam beg khas yang terdapat di bahagian beg zip yang boleh dibeli (mereka boleh didapati dalam pelbagai saiz, dari 40 x 60 mm hingga 300 x 400 mm). Kerja-kerja membasuh dan kerja-kerja pembinaan mungkin memerlukan menggunakan twines and cord dan kami menjamin harga yang kompetitif untuk kapas, rami, polipropilena, twin sisal, serta tali dan garisan yang diperbuat daripada bahan tahan lama yang lain. Adakah anda memerlukan baldi mop atau berkebun? Perintahkan satu di kedai kami - kita mempunyai baldi kemampuan yang berkisar antara 5 hingga 20 liter pada stok. Anda juga akan menemui kumbang besar, kuat dan agen pembersih - gel antibakteria, agen pembersih sampah dan bahan menghilangkan karbon hitam di kedai online kami. Terima kasih kepada produk ini yang menjaga pesanan dan kebersihan dalam rumah anda akan menjadi lebih mudah. Jangan lupa melawat seksyen Sprouters. Jika anda berusaha untuk menjalani gaya hidup yang sihat, anda tidak boleh ketinggalan pucuk yang kaya dengan vitamin dari dapur anda. Anda akan menemui bekas terbaik untuk menumbuk di kedai kami. Kami juga menawarkan aksesori rumah yang berguna seperti jaring nyamuk dan skrin serangga, termometer dan stesen cuaca, habuk debu dan sekop arang batu dan banyak lagi produk lain. Kami menggalakkan anda melayari subkategori kami. Anda akan mendapati banyak penyelesaian praktikal yang akan memudahkan kerja rumah!

Manfaatkan harga yang kompetitif untuk aksesori isi rumah. Melabur dalam kualiti tertinggi dan berbelanja secara dalam talian tanpa meninggalkan rumah dan membawa beg membeli-belah berat. Kami menjaga keselesaan anda - lihat sendiri, berapa banyak yang anda boleh dapatkan dengan kami!

Sprouter kecil - sebuah bekas untuk tumbuh-tumbuhan yang semakin meningkat - -40%
RM14.05 RM23.41
Promosi berakhir
Sprouter besar - sebuah bekas untuk tumbuh-tumbuhan yang semakin meningkat - -40%
RM21.11 RM35.18
Promosi berakhir
RM4.28
RM4.88