Alat berkebun

Alat berkebun berkualiti tinggi terbukti menjadi pelaburan langsung di taman yang indah dan indah serta kesihatan anda! Tawaran kami merangkumi alat tangan kecil dan peranti yang lebih besar. Kami telah membahagikannya kepada subkategori berikut - perhatikan lebih dekat bahagian di bawah dan anda akan dapat dengan segera mencari produk yang anda cari. Alat kebun Fiskars dan CELLFAST dengan harga yang kompetitif boleh didapati secara eksklusif di kedai kami. Kami menjemput anda untuk lawatan cepat!

Adalah mustahil untuk menanam tanaman tanpa peralatan yang diperlukan. Lihatlah bahagian Aerators and Cultivators, Spades and Shovels, serta Hoes, Dutch Hoes and Claws untuk memesan alat terbaik untuk menanam, menanam dan merawat tanaman. Antara lain anda akan menjumpai penanam yang berguna, sekop sederhana yang diperkuat dengan padat, cangkul satu sisi dan dua sisi yang dikeraskan dan "cakar" penanam pada batang dan pegangan panjang dan pendek. Penanam, Penanam dan Pembiak kami akan membolehkan anda menyebarkan benih dan anak benih dengan tepat di sempadan, sementara Alat Tangan yang Lebih Kecil terbukti diperlukan untuk melonggarkan tanah dan merumput. Penyembur kami akan membantu anda melawan penyakit dan perosak. Kami juga mempunyai model yang direka khas untuk penyebaran baja. Jangan lupa tentang keperluan memangkas dan memangkas pokok dan pokok renek semasa bersiap sedia untuk musim yang akan datang. Gunting, Loppers dan Pemangkas yang berfungsi, serta Pisau (tujuan umum dan cantuman) akan mengubah kebun menjadi keseronokan sebenar. Terdapat juga gergaji taman berkualiti tinggi, Kapak, Pengasah dan Batu Asing yang terdapat dalam tawaran kami. Yang terakhir ini akan membantu anda memanjangkan umur alat pemotong dan pemisahan anda. Kami mengesyorkan baja 12, 16 atau 18 tine rake dan rake daun ringan, jika anda ingin menjaga kebun anda sentiasa bersih dan kemas. Jangan lupa tentang garis memotong yang sangat baik untuk pemangkas rumput. Sekiranya anda masih tertanya-tanya, apa lagi yang dapat kami tawarkan kepada anda, cukup klik pada nama subkategori yang anda anggap menarik dan teliti kandungannya. Anda akan menemui semua aksesori yang anda cari di satu kedai!

Manfaatkan harga yang kompetitif untuk alat berkebun CELLFAST, Fiskars, Kard, Substral, dan juga yang dihantar oleh jenama terkemuka lain. Jimat masa, usaha dan wang dengan membeli-belah dalam talian - buat pesanan dan tunggu penghantaran. Selebihnya adalah tugas kita. Garden Seeds Market dengan ramah mengundang anda ke lawatan membeli-belah dengan jaminan kepuasan.

RM7.00
RM14.94
RM15.18
RM20.96