Dustbins

Dustbin adalah bahagian mandatori peralatan kotej setiap rumah, pejabat atau musim panas. Orang-orang kecil, sederhana dan besar, dengan berputar atau memiringkan penutup - anda akan mendapati mereka semua di kedai dalam talian kami. Kami menjemput anda untuk melihat lebih dekat!

Sekiranya anda mencari tong sampah kecil yang akan masuk ke dalam bilik mandi anda atau belajar dengan baik, beli 10 liter kelopak keperakan Swantje berwarna perak dengan tudung berputar atau habuk Rasmus grafit kelabu 10 liter dengan tudung penutup. Biarkan warna kontena ini dimuatkan ke dalam susunan dalaman, jadi ia tidak menarik terlalu banyak perhatian, tetapi melengkapkan susunan dengan berhati-hati. Sekiranya anda mencari model yang lebih besar, memesan 25 liter liter Swantje atau Rasmus. Kami juga mengesyorkan binaskan Maxi-Swing 23-liter beige. Letakkan habuk Magne berwarna perak yang berwarna kelabu 45 liter dengan tudung tekan ke terbuka ke dalam dapur anda. Ia akan menampung banyak sisa, oleh itu tidak perlu dikosongkan setiap hari. Semua bekas yang terdapat di kedai kami telah dibuat plastik ringan, tahan lama dan dilengkapi dengan penutup yang praktikal dan boleh ditarik balik. Mereka mudah untuk membersihkan dan menggabungkan fungsi dengan penampilan yang menyenangkan. Lihat sahaja imej!

Kedai dalam talian kami dengan peralatan dan aksesori rumah dan taman menawarkan tong sampah pada harga yang paling berpatutan. Penerangan produk mengandungi spesifikasi terperinci yang merangkumi dimensi. Terdapat pelbagai jenis model berukuran dan berwarna yang berbeza - anda akan dengan mudah mencari tong sampah yang akan menjadi sesuai untuk rumah anda. Semak kami!

RM32.68
RM98.80
RM98.80
RM99.48